Προς το περιεχόμενο

Σκηνική Παρουσία – Ύψος Κιθάρας

LK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 134
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Moderator

Το θεμα απ το μουσικη και μουσικοι πρεπει να μεταφερθει στο μουσικοι και φαγητο...

Και ο τίτλος μάλλον πρέπει να αλλάξει σε «εκπέτασμα κοιλιάς και ορθή εναπόθεση οργάνου»  ;D ;D ;D ;D

@ Σταύρο butterscotsh blond και sugar free  ;D, διότι προσέχουμε την διατροφή μας!

all this has happened before and will happen again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΚΡΙ ΚΡΙdence watter revival

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ρε θελω να παω για υπνο...ποιος ξυπναει 7 η ωρα?

Χαρίλαε, θέλω λίγο την πετονιά, να δέσω τον Ξάδερφο, θα φάει και τον καβαλάρη !  :D

;D ;D ;D

Παει αυτος..τωρα φτυνω τα saddles.. ;D

• Moderator

Ρε θελω να παω για υπνο...ποιος ξυπναει 7 η ωρα?

Δηλώνω την πλήρη ταύτιση μου με τον προλαλήσαντα, την καληνύχτα μου και ες αύριον τα σπουδαία  ;)

all this has happened before and will happen again

Δηλώνω την πλήρη ταύτιση μου με τον προλαλήσαντα, την καληνύχτα μου και ες αύριον τα σπουδαία  ;)

To αυτο.

Αντε καλα μας beding... ;D

• Moderator

buona notte και απο μένα!

8:30 Τα καλά της Δικηγορίας!  ;D

buona notte και απο μένα!

8:30 Τα καλά της Δικηγορίας!  ;D

Τα καλα της Αγγλιας, οτι ειμαστε 2 ωρες πισω και τα καλα της ερευνας, ξυπνας οποτε θες και....αμα θες ;D ;D ;D, αλλα εχω χασει την κουβεντα....Ποιος θα μου κανει παρεα;; ;D  8)

Θα κανω ομως μια τοποθετηση σχετικα και το υψος της κιθαρας και του στυλιστικου αποτελεσματος... Εαν διαλεγουμε το χρωμα του οργανου μας πεισματικα, ζωνη-καλωδιο να του ταιριαζει και τελος εαν πριν το live αλλαζουμε 2-3 φορεσιες για να δουμε τι μας παει καλυτερα, τοτε γιατι να μην σπαταλισουμε λιγο χρονο στο να συνηθίσουμε το υψος της κιθαρας, ωστε να δειχνουμε πιο cool;(κακα τα ψεματα δειχνει πιο cool χαμηλα η κιθαρα);D ;D ;D Θεος ο Richie Kotzen, για μενα ειναι ο απολυτος guitar hero αλλα σε εκεινο το σημειο σιγουρα εκανε χαβαλε αλλα ακομα και να μιλουσε σοβαρα δεν πειραζει.... τι legato ειναι αυτο ρε φουστη μου ??? ??? ??? ??? ??? ???

Δεν μπορεσα  να διαβασω και τις 11 σελιδες ΕΙΔΙΚΑ σε ενα τετοιο θεμα αλλα ειδα μια αποψη η οποια μου προκαλει προβληματισμους

Απο LK

Ναι η μουσική είναι , καλώς ή κακώς, και show – εικόνα, όπως λέει και ο freerock.

Η μουσικη ειναι καλως κακως και εικονα?SHOW? Η μουσικη ειναι μουσικη δεν ειναι τιποτα αλλο, τωρα αν μερικοι την εχουν καταντησει πασαρελα αυτο ΕΙΝΑΙ ενα προβλημα.

Ειλικρινα παντως οσο και χιουμοριστικα να το δω το θεμα ειναι τουλαχιστον γελοιο  :(

Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι??

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου