Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Ναι!!!!!!!Αυτουνο. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D εχουμε ξεφυγειιιι.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Η αλήθεια είναι αφεθήκαμε να μας παρασύρει ο κύριος συνήγορος, ο οποίος τώρα δεν λέει κουβέντα ;D @ κ. Χαρίλαο: Η αλήθεια είναι ότι και εγώ λιγουρεύτικα ένα σάντουιτς και αρχίζω να γυροφέρνω το ψυγείο... :D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Αααααααααα, δηλαδή εννοείς το... intunation ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ναι αυτό εννοεί, αλλά αυτός συνήθως κάνει Indoneration Επίσης την πετονιά την έχει για ξεκάρφωμα :P Το αυτό και το μπουγιουρντί 8) Α να χαθείτε. ;D Δεν φτάνει που διακόπτω την μελέτη ( :P ) μου για να δω τι γράφετε και να απαντήσω ... θα με κάνετε να παω να φάω κι όλας. ;D Αν φας, μη ρυθμίσεις την κιθάρα για τις επόμενες δύο ώρες, είναι κάτι σαν το κολύμπι :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Η αλήθεια είναι αφεθήκαμε να μας παρασύρει ο κύριος συνήγορος, ο οποίος τώρα δεν λέει κουβέντα ;D @ κ. Χαρίλαο: Η αλήθεια είναι ότι και εγώ λιγουρεύτικα ένα σάντουιτς και αρχίζω να γυροφέρνω το ψυγείο... :D Edit: Όχι terry , δεν κάνω τον ψόφιο κοριό. Να φάω πήγα και εγώ λίγο ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Αν φας αντί να μελετήσεις το πρόβλημα είναι διπλό καθώς πέφτει η τεχνική και πρέπει να ανεβάσεις το λουρί εκεί που αρχίζει να γέρνει η 335. Το πρόβλημα δε επιδεινώνεται γιατί έφαγες και γέρνει περισσότερο.... Elementary: Η πετονιά είναι δεμένη στα @@ του μάστορα για να ελέγχεις τις κινήσεις του. (Πρρρρρρρ. Χούα!!!) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Παιδια,ταπεινη συμβουλη:Mην τρωτε και γραφετε...εχω φαει ηδη τρια τοστ κασερι-γαλοπουλα και δεν καταλαβα τιποτα... ;D Ειμαι ετοιμος για ρυθμιση καβαλαρη μιλαμε... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ναι αυτό εννοεί, αλλά αυτός συνήθως κάνει Indoneration Επίσης την πετονιά την έχει για ξεκάρφωμα :P Το αυτό και το μπουγιουρντί 8) Αν φας, μη ρυθμίσεις την κιθάρα για τις επόμενες δύο ώρες, είναι κάτι σαν το κολύμπι :D Edit: Όχι terry , δεν κάνω τον ψόφιο κοριό. Να φάω πήγα και εγώ λίγο ;D ;D ;D Δεν ντρέπεσαι να μας δείχνεις γύρους τέτοια ώρα ;D Που θα βρω ανοιχτό σουβλατζίδικο; Να τη πω την... αμερικανιά μου: Ένα ταπεινό σάντουιτσάκι με φυστικοβούτυρο μασουλάω :'( all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Ειμαι ετοιμος για ρυθμιση καβαλαρη μιλαμε... ;D Δηλαδή Έφαγες και το άλογο!!! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 ωωωωωωωωω έχω παγωτό στο ψυγείο :D :D Δηλαδή Έφαγες και το άλογο!!! ;D ;D ;D μπαστουρμά ?? www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Το θεμα απ το μουσικη και μουσικοι πρεπει να μεταφερθει στο μουσικοι και φαγητο... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 φυστικοβούτυρο μασουλάω butterscotch blonde intonation? Ωραιος! Δηλαδή Έφαγες και το άλογο!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ξεσελωτο... ωωωωωωωωω έχω παγωτό στο ψυγείο :D :D DELTA TONE? ;D ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Εγώ θα πω την Κινεζία μου . Σόγια έφαγα! ;D Χαρίλαε, θέλω λίγο την πετονιά, να δέσω τον Ξάδερφο, θα φάει και τον καβαλάρη ! :D Όχι παγωτό το βράδυ, παχαίνει τα είπαμε αυτά! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση