freerock1974 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Παντως ρε παιδια,τωρα που το σκεφτομαι πιο σοβαρα.. :P Ειναι λιγο αχαρο να βλεπεις την κιθαρα σουτιεν που λεει κι ο σκερτσοζος.. :P ;D Φανταστειτε τωρα τον Slash με τη κιθαρα Χιωτη... Η τον Vai να παιζει ορθιος αλα ''Περασμενες μου αγαπες'' :-\ Αμα παιζει ο αλλος θα μου πεις...το που εχει την κιθαρα τι σημασια εχει? Παιζει ομως ρολο και το φαινεσθαι στην μουσικη βιομηχανια. Και μαλλον ειμαστε μακρια για να τον κατανοησουμε... ;) Δε μιλαμε για τον κιθαριστα των ''Ζμπουτσαμ'' που παιζει λαιβ στο ροκ μπαρ ''Το μαυρα προβατα'' καθε δευτερη Τριτη... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Φανταστειτε τωρα τον Slash με τη κιθαρα Χιωτη... Η τον Vai να παιζει ορθιος αλα ''Περασμενες μου αγαπες'' :-\ Είναι και πως τους έχεις συνηθίσει.Εγώ πχ αν έβλεπα τον Petrucci να έχει την κιθάρα αλά Slash θα με ξένιζε πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 ''Το μαυρα προβατα'' καθε δευτερη Τριτη... ;D Κάθε δεύτερη Τρίτη παίζουν;;;; Γιατί στο σάιτ τους στο tour dates κάθε τρίτη Πέμπτη λέει 8) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 σρεντάδικο σολίδι αααα δε ξέρω για τι πράμα μιλάς :P Καλά, δεν έχω άδεια να ανεβάσω Σιγά ... ΑΝ είχες υλικό , όλο και κάποιο παράθυρο του νόμου θα έβρισκες . www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Κάθε δεύτερη Τρίτη παίζουν;;;; Γιατί στο σάιτ τους στο tour dates κάθε τρίτη Πέμπτη λέει 8) ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συμφωνησαν με το αφεντικο να πληρωνουν τα ποτα τους και να μην κερνανε και τους εβαλε πιο συχνα.. ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 skip στο 5' Παιζω οπου με βολευει οπως με βολευει...(δαχτυλα,πενα,funk fingers,slap,ebow,taping,powertools!!!) ΔΕΝ παιζω χωρις να με βολευει απλα για να δειχνω ωραιος...(το μπασο μου δειχνει ωραιο επειδη το παιζω εγω ;D) I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 skip στο 5' Παιζω οπου με βολευει οπως με βολευει...(δαχτυλα,πενα,funk fingers,slap,ebow,taping,powertools!!!) ΔΕΝ παιζω χωρις να με βολευει απλα για να δειχνω ωραιος...(το μπασο μου δειχνει ωραιο επειδη το παιζω εγω ;D) Τρομερή μπάντα...Τι είναι τα powertools?(όρος στο μπάσσο?) Ο υπέρτατος John Myung πως δεν έχει πάθει κανένα λουμπάγκο εκεί που κρεμάει αυτήν την γκουμούτσα? ε?warwick?? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Τι είναι τα powertools? http://www.24hourpowertools.com/images/24-hour-Power-Tools.jpg Σε λιγο θα σου δειξω και πως παιζουμε κιθαρα μ αυτα.... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 http://www.24hourpowertools.com/images/24-hour-Power-Tools.jpg Σε λιγο θα σου δειξω και πως παιζουμε κιθαρα μ αυτα.... Aaaaaa!!!Paul Gilbert...Τρυπάνι....yeah ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 http://www.24hourpowertools.com/images/24-hour-Power-Tools.jpg Σε λιγο θα σου δειξω και πως παιζουμε κιθαρα μ αυτα.... King Crimson - Thrak Live Déjà Vrooom 1999 3.05 I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση