Hells_Angel Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2006 ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΞΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΠΑΓΚΕΤΕΣ AHEAD, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2006 Έχω δει στο Drumstore στα Εξάρχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hells_Angel Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2006 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
morello Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 μην πας drumstore της εχει ακριβα...πηγαινε στον διαμαντοπουλο ειναι πολυ πιο φτηνος...τη μπαγκετες θες να παρεις?γιατι πουλαω εγω 2 ζευγαρια...εχω του joey και τις 5α...ειναι σε αριστη κατασταση (του joey Ολοκαινουριες) και εχουν και την ταινια της ahead πανω τους για να μην γλυστρανε...γιατι χωρις ταινια μαλλον αδυνατο μου φαινεται να παιξεις με αυτες...ειναι φοβερες μπαγγετες και απο τοτε που παιζω με αυτες δεν εχω ξαναπιασει ξυλο...τις δινω 25 ευρω το ζευγαρι...αν ενδιαφερεσαι πες μου... [email protected] I am Calm like a bomb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hells_Angel Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2006 Ευχαριστώ!!! Τις ειδα 30Ε σε ενα μαγαζι στην Αθηνα. Η διαφορα ειναι μικρη οποτε θα τις παρω καινουργιες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση