gvour Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Kαλος ηταν και στους Bloodline αλλα νομιζω οτι επαιζε πολλα καποιες φορες. Οσο για τους Communion για τα γουστα μου σκοτωνουν.Το αλμπουμ εχει κομματαρες. Παντως νομζω οτι το Ballad of John Henry ειναι το καλυτερο του ως τωρα(γουστα ειν αυτα) Joe Bonamassa & Robert Cray ~ Give Me One Reason Φοβερο κομματι και παιξιμο κι απο τους δυο.Goody's double που λενε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Παντως νομζω οτι το Ballad of John Henry ειναι το καλυτερο του ως τωρα(γουστα ειν αυτα) Και για μένα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Οσο για τους Communion για τα γουστα μου σκοτωνουν. Nαι ρε φιλε!Απιστευτη μπαντα-φοβερες συνθεσεις-ερμηνειες! Απ αυτους που λες ''Υπαρχει ακομα ροκ!'' GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Εμένα ρε παιδιά και το Black Rock δεν με χάλασε! Μπορεί να μην είναι το καλύτερό του, συμφωνώ, μπορεί να είναι κάπως διαφορετικό αλλά δεν παύει να έχει μεγάλες στιγμές. Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Εμένα ρε παιδιά και το Black Rock δεν με χάλασε! Μπορεί να μην είναι το καλύτερό του, συμφωνώ, μπορεί να είναι κάπως διαφορετικό αλλά δεν παύει να έχει μεγάλες στιγμές. Οντως.''Στιγμες'' βεβαια,οπως το πες. Εμενα μ αρεσε η παραγωγη στο Black Rock.Ειχε μια νοσταλγια νομιζω. Θα μου πεις,αμα εισαι Σαντορινη,το μεσημερι μαγιω-παντοφλα και τ απογεμα γραφεις... Σου βγαινει η Σεβεντιλα αβιαστα.. ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 απλά πιστεύω ότι ακούς λιγότερο Bonamassa αλλά περισσότερα τραγούδια στο Black Rock.... Κάπως έτσι μου έχει κάτσει εμένα... ;) Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 απλά πιστεύω ότι ακούς λιγότερο Bonamassa αλλά περισσότερα τραγούδια στο Black Rock.... Κάπως έτσι μου έχει κάτσει εμένα... ;) Ναι αλλά ακούς Καραντίνη & Βασιλόπουλο. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Ναι αλλά ακούς Καραντίνη & Βασιλόπουλο. ;) αυτό ακριβώς εννοώ Νέστορα ;)... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Εμένα ρε παιδιά και το Black Rock δεν με χάλασε! Μπορεί να μην είναι το καλύτερό του, συμφωνώ, μπορεί να είναι κάπως διαφορετικό αλλά δεν παύει να έχει μεγάλες στιγμές. Oρθα τα λες.Απλα νιωθω οτι στο Βlack rock και το Dust bowl ακολουθει λιγο τη συνταγη του Ηenry.Ετερον εκατερον.Και τα δυο τελευταια του ειναι πολυ καλα κι εχουν δυνατες στιγμες. Μονη μου διαφωνια η διασκευη που κανει στο κομματι του Ηiatt(I know a place).Nομιζω οτι το κομματι το γμ λιγακι(εως πολυ).Βεβαια εαν δεν ακουσεις το original ειναι οκ αλλα αν τ ακουσεις..........Παντως πιστευω οτι αξιζει ο ντορος που γινεται γι αυτον. ΥΓ Στο live εδω ειχε αφιερωσει κι ενα τραγουδι στον Κωστα Καλημερη(Black rock studios). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση