theoctapus Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Καλά όλα, αυτή η κοπελιά με τα γαλλικά γιατί μπήκε; Περίμενα κι εγώ να δω κάτι καλό. Αν αυτό θεωρείται ταλέντο τότε οι ατάλαντοι πως παίζουν; Πάντως, trolley πρέπει να παραδεχτείς ότι ανεξάρτητα το τι μπορεί να γίνει στο μέλλον κάποιου, η τριβή με το άθλημα σε μικρές ηλικίες αυξάνει τις πιθανότητες να γίνεις ικανότερος μουσικός στο μέλλον. Σίγουρα όμως δεν είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stefanos Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 γι' αυτό μπήκε η κοπελιά με τα γαλλικά στους κυκλους θετικης ανατροφοδοτησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Για μενα φιλε Τρολλευ το ποσο καλος μουσικος θα γινεις εξαρταται απο τους εξης παραγοντες. Ταλεντο Διδασκαλια Μελετη Παιξιμο {με μουσικους}. Ενας απο τους λογους που αυτα τα παιδια και αυτη η σχολη drummers μεγαλωνοντας απορροφησαν το 90% των Live στην Αμερικη..ειναι γιατι μεγαλωνουν διπλα σε μια μπαντα. Αυτο λεγετε πειρα στο παλκο..{Εκτος κι αν το ξεχασες..η δεν ανεβηκες ποτε} Τωρα αν αυτο εσυ το θεωρεις...ελα μωρε σιγα και το δικο μου το παιδι να βαλω θα τους κρατησει...επιτρεψε μου να διαφωνησω. Το γεγονος οτι αυτα τα παιδακια μπορουν και κρατανε ενα σταθερο beat στην ηλικια των τεσσαρων {και κανουν και breaks}...την ωρα που το δικο σου και το δικο μου παιδι παιζουν ακομα με Playmobil..τους δινει ενα καποιο αβανταζ...δεν νομιζεις? Χρησιμοποιησες την λεξη ΚΟΠΑΝΑΝΕ... Nομιζω οτι υπαρχει σοβαρος διαχωρισμος απο το κραταω ορχηστρα -με το κοπαναω... Οσον αφορα την Emmanuelle....xmmm προφανως δεν εχειs ιδεα απο drums.. Η Emmanuelle..ειναι session drummer στον Καναδα..{Ναι γραφει σε δισκους} και εχει 3 εταιρειες endorsements. και στο ελευθερο της χρονο παιζει και ετσι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 OK με την κοπελιά. Προφανώς το πρώτο βίντεο ήταν λάθος επιλογή. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 μα...μιλαγαμε για groove φιλε Octapus.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 OK με την κοπελιά. Προφανώς το πρώτο βίντεο ήταν λάθος επιλογή. Παιδιά συγγνώμη, αλλά αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι ψάρια πιάνει ένας (μία) drummer ακουγοντάς τον σε ένα πάρα πολύ απλό τέμπο, τότε υπάρχει πρόβλημα... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Παιδιά συγγνώμη, αλλά αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι ψάρια πιάνει ένας (μία) drummer ακουγοντάς τον σε ένα πάρα πολύ απλό τέμπο, τότε υπάρχει πρόβλημα... ;) Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αλλά, αν υπάρχει (και εσύ δεν το έχεις), τότε συγχαρητήρια. Ελπίζω να φτάσεις να παίζεις μαζί της. @Βαγγέλιον Βαγγέλη, εγώ δεν είμαι μουσικός και δεν έχω ανέβει στο πάλκο. Μπορείς ελεύθερα να ξεκινήσεις τις απαξιωτικές δηλώσεις... άλλωστε δεν είμαι παρά.. το κοινό. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Sorry, αλλά ούτε κανα σπουδαίο groove είδα/άκουσα. Παιδιά συγγνώμη, αλλά αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι ψάρια πιάνει ένας (μία) drummer ακουγοντάς τον σε ένα πάρα πολύ απλό τέμπο, τότε υπάρχει πρόβλημα... ;) Τι να σου πω, μπορεί να έχω πρόβλημα. Μάλλον δεν είμαι έγχρωμος (απ' ότι φαίνεται). Αυτό το επιχείρημα το έχω ξανακούσει. Ούτε τότε μου άρεσε. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αλλά, αν υπάρχει (και εσύ δεν το έχεις), τότε συγχαρητήρια. Ελπίζω να φτάσεις να παίζεις μαζί της. Εύχομαι και για σένα τα καλύτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 OK με την κοπελιά. Προφανώς το πρώτο βίντεο ήταν λάθος επιλογή. Προφανως ο Βαγγελης επιτηδες εβαλε το Πρωτο video οπου για να παιξεις ετσι (αφαιρετικα ) πρεπει να εχεις ΚΟΤΣΙΑ (προσεξτε το αριστερο της ποδι πως μετραει ) Και μετε ...ηρθε ο καταπελτης ......η κοπελα σκιζει τα εχει ΟΛΑ ειναι γεννημενη ντραμμερ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ. Μονο γι'αυτο ο Βαγγελης παιρνει αριστα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις