Προς το περιεχόμενο

Μαγνήτες για μπάσσο!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καταρχήν σε 3 χρόνια δεν θα παίζεις όπως παίζεις τώρα αλλά και ούτε θα ακούς όπως ακούς τώρα...

Αυτό που λες ότι θέλεις να "χτυπήσεις έναν καλό ήχο αλλιώς θα χάνεσαι", έχει να κάνει περισσότερο με σένα σαν παίχτη και το πως "βαράς" το όργανο, παρά με το ίδιο το όργανο ή τους μαγνήτες του.

Επίσης το γεγονός οτι οι φίλοι σου έχουν καλά όργανα δεν τους εξασφαλίζει αυτόματα και καλό ήχο.

Τον ήχο θα τον βγάλουν αυτοί, όχι τα όργανα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το οτι θα αλλαξει το αυτι μου ειναι σιγουρο ως προς τον ηχο!!Παιδια απο οτι φενετε μου αρεσουν τα pressicion και με βολεβουν οποτε μαλλον και στο μελλον(εφοσον ειμαι ετοιμος)παλι σε pressicion θα καταλιξω!!!αλλα αν εχετε και κατι αλλο να προτεινετε πειτε το!

Το οτι θα αλλαξει το αυτι μου ειναι σιγουρο ως προς τον ηχο!!Παιδια απο οτι φενετε μου αρεσουν τα pressicion και με βολεβουν οποτε μαλλον και στο μελλον(εφοσον ειμαι ετοιμος)παλι σε pressicion θα καταλιξω!!!αλλα αν εχετε και κατι αλλο να προτεινετε πειτε το!

Παίζει να είναι και το πρώτο "πες τε μου τι να πάρω σε 3 χρόνια από τώρα" thread......

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Αν έρθει όμως μετά απο 3 χρόνια και το ξεθάψει το θεματάκι δεν θα μπορέσουμε να τον κατηγορήσουμε ως "φτυάρι" κλπ...  ;D ;D

Θα είναι επίκαιρος!!  :D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου