marathon Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 το εχω δει να το κανουν και ξερω οτι γινεται και το ξερω οτι ειναι ακριβο - εγω δεν ανεφερα τιμη ουτε και ο ιδιος εβαλε πλαφον........... το κιτ του Thomann κάνει 80 ευρώ...H κατασκευή του William δεν κόστισε πάνω από 50 ευρώ. Αυτό που προτείνεις εσύ, (επαναλαμβάνω), πλησιάζει το 200ρι Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 το κιτ του Thomann κάνει 80 ευρώ... 69 κάνει ;D Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 το κιτ του Thomann κάνει 80 ευρώ...H κατασκευή του William δεν κόστισε πάνω από 50 ευρώ. Αυτό που προτείνεις εσύ, (επαναλαμβάνω), πλησιάζει το 200ρι συμφωνω ρε συ - αλλο προτεινα εγω - και τι εγινε που το κιτ του θωμα εχει τοσο?? - εγω απλα προτεινα εναν τροπο για να κανει αυτο που θελει...........ειμαι λαθος ?? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 εγω απλα προτεινα εναν τροπο για να κανει αυτο που θελει...........ειμαι λαθος ?? Και εγώ ξέρω κανα2 τεχνικές που ξεκινάνε από 1000-1500 ευρώ με ΤΕΛΕΙΑ αποτελέσματα...αλλά δεν τις πρότεινα για το κιτ των 69 ευρώ...είμαι λάθος? ;D ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2011 Και εγώ ξέρω κανα2 τεχνικές που ξεκινάνε από 1000-1500 ευρώ με ΤΕΛΕΙΑ αποτελέσματα...αλλά δεν τις πρότεινα για το κιτ των 69 ευρώ...είμαι λάθος? ;D ;) μα.........................κολλας σε κατι λεπτομεριες.............. :D :D :D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση