E.G. Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 τα cavities θα τα ανοιξεις με το τρυπανι οπως σου ειπα. θα χρησιμοποιησεις αυτο το εξαρτημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 την συνδεση των cavities των μαγνητων θα την κανεις ετσι. οσο για τα ξυλα κοιτα rivolta, madinter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Μπορω να σου ζητησω μια χαρη? μπορεις να μου κανεις το σχεδιο μιας bc rich ironbird ?για να κανω κατι μετατροπες πανω σ αυτην. ok. δωσε μου μονο κανα 2 μερες και θα το εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bakas Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 ok. δωσε μου μονο κανα 2 μερες και θα το εχεις. wow χιλια ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 φιλε bakas το σχεδιο της bc rich ironbird ειναι ετοιμο σε pdf. αν το θελεις και σε dwg πες το. ελπιζω να βοηθησα. καλη κατασκευη! bcrichironbird_.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bakas Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 φιλε bakas το σχεδιο της bc rich ironbird ειναι ετοιμο σε pdf. αν το θελεις και σε dwg πες το. ελπιζω να βοηθησα. καλη κατασκευη! Xιλια ευχαριστω. Εισαι απιθανος ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bakas Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 αλλη μια ερωτηση...τι επιπτωσεις θα εχει αν αντι για μπογια ντυσω την κιθαρα με λεπτη δερματινη ?(αυτο θα το κανω με τον πατερα μου μιας και ειναι πρωτος σε τετοια μαστορεματα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 εσυ πας για πολυ custom. κοιταξε με δερματινη ειχα φτιαξει μικρος κατι ηχεια. το προβλημα ειναι οτι σε καποια σημεια θα πρεπει να γινουν ενωσεις που σε μια κιθαρα δεν ξερω αν θα φαινονται ωραιες. το σχεδιο που εχεις διαλεξει δεν ειναι και το ποιο ευκολο για κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bakas Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 εσυ πας για πολυ custom. κοιταξε με δερματινη ειχα φτιαξει μικρος κατι ηχεια. το προβλημα ειναι οτι σε καποια σημεια θα πρεπει να γινουν ενωσεις που σε μια κιθαρα δεν ξερω αν θα φαινονται ωραιες. το σχεδιο που εχεις διαλεξει δεν ειναι και το ποιο ευκολο για κατι τετοιο. χαχα για αυτο δεν ανησιχω ...τα ειναι αρκετα ευκολο αφου θα με βοηθησει ο πατερας μου..αλλα δεν ξερω τι επιπτωσεις εχει στον ηχο ολο αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 χαχα για αυτο δεν ανησιχω ...τα ειναι αρκετα ευκολο αφου θα με βοηθησει ο πατερας μου..αλλα δεν ξερω τι επιπτωσεις εχει στον ηχο ολο αυτο Ηχητικά, λόγω δερματίνης θα ακούγεται μάλλον πιο sleazy και hard.... Πέρα απ την πλάκα, δε νομίζω να έχεις θέμα με τον ήχο λόγω δερματίνης. Εδώ άλλοι ντύνουν με γούνα τις κιθάρες τους (ZZ top): http://3.bp.blogspot.com/_c2LfMRmgbzE/THoRDjDgg4I/AAAAAAAAH6I/_5dusEEBU6I/s400/images-1.jpeg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση