koomis Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2011 Δεν κατάφερα να διαβάσω όλες τις απαντήσεις, αλλά ένα έχω να πω: ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ, αν ξέρεις το επιδιώκεις! Δεν μπορώ να καταλάβω ποιοί είναι αυτοί που ορίζουν ότι αν έχεις μία κιθάρα των 2000 ευρώ πρέπει να παίζεις σαν τον Hendrix (μην υποθέσετε ότι έχω). Υπάρχει κάποιου είδους επιτροπή και δεν το πήρα χαμπάρι? O καθένας αγοράζει ότι τον εκφράζει για τους σκοπούν που θέλει. Αν κάποιοι δεν ξέρουν καλά τι επιδιώκουν και τι θα πετύχουν με τις αγορές τους, ίσως έχουν πρόβλημα. Αλλά και πάλι η δική τους τσέπη επιβαρύνεται. Εγώ προσωπικά αγοράζω (και πουλάω) πετάλια επειδη γουστάρω να ακούω στο σπίτι μου ήχους φερμένους από το διάστημα. Και δεν μετανιώνω καθόλου γι αυτό. Επίσης αγόρασα ταυράκι κυρίως επειδή το βρίσκω πανέμορφο σαν όργανο. Κάτι σαν μπιμπελό να πουμε. Βέβαια την Cdim7 δεν ξέρω να την παίζω.... ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ajk Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω ποιοί είναι αυτοί που ορίζουν ότι αν έχεις μία κιθάρα των 2000 ευρώ πρέπει να παίζεις σαν τον Hendrix (μην υποθέσετε ότι έχω). Υπάρχει κάποιου είδους επιτροπή και δεν το πήρα χαμπάρι? O καθένας αγοράζει ότι τον εκφράζει για τους σκοπούν που θέλει. Αν κάποιοι δεν ξέρουν καλά τι επιδιώκουν και τι θα πετύχουν με τις αγορές τους, ίσως έχουν πρόβλημα. Αλλά και πάλι η δική τους τσέπη επιβαρύνεται. +10000000 αλλα όπως θα έχεις κάνει κι εσύ με τα πετάλια πολλές φορές αγοράζει κανείς από περιέργεια για να αποκτήσει το κάτι διαφορετικό χωρίς να ξέρει αν του αρέσει ή όχι και μετά αγοράζει κάτι άλλο για να το βελτιώσει/αλλάξει τελείως και πάει λέγοντας... Lots of right men but only a few right times... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Δεν κατάφερα να διαβάσω όλες τις απαντήσεις, αλλά ένα έχω να πω: ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ, αν ξέρεις το επιδιώκεις! Δεν μπορώ να καταλάβω ποιοί είναι αυτοί που ορίζουν ότι αν έχεις μία κιθάρα των 2000 ευρώ πρέπει να παίζεις σαν τον Hendrix (μην υποθέσετε ότι έχω). Υπάρχει κάποιου είδους επιτροπή και δεν το πήρα χαμπάρι? O καθένας αγοράζει ότι τον εκφράζει για τους σκοπούν που θέλει. Αν κάποιοι δεν ξέρουν καλά τι επιδιώκουν και τι θα πετύχουν με τις αγορές τους, ίσως έχουν πρόβλημα. Αλλά και πάλι η δική τους τσέπη επιβαρύνεται. Εγώ προσωπικά αγοράζω (και πουλάω) πετάλια επειδη γουστάρω να ακούω στο σπίτι μου ήχους φερμένους από το διάστημα. Και δεν μετανιώνω καθόλου γι αυτό. Επίσης αγόρασα ταυράκι κυρίως επειδή το βρίσκω πανέμορφο σαν όργανο. Κάτι σαν μπιμπελό να πουμε. Βέβαια την Cdim7 δεν ξέρω να την παίζω.... Το θεμα φιλε koomi δεν ειναι ποιανου η τσεπη επιβαρυνεται αλλα γιατι επιβαρυνεται και ποιους αλλους επιβαρυνει με ολη αυτη τη διαδικασια. Γιατι οσο ναναι εχει κορεστει λιγο ο ''κλαδος'' απο αμπαλους που ξερουν μονο να λενε ιστοριες για πεταλια (μαλιστα μερικοι το εχουν κανει επαγγελμα πηγαινοντας σε μαγαζια κανοντας και καλα ερευνα αγορας αραδιαζοντας ιστοριες περι πεταλιων με μελενιο, καφε, φρεντο εσπρεσο ηχο!) και οταν ερθει η ωρα να πιασουνε κιθαρα στα χερια ακους ενα οτι ναναι. Ολοι αλλαζουμε εξοπλισμο, το θεμα ειναι για ποιο λογο. Οταν η αλλαγη εξοπλισμου αποτελει το κυριο συστατικο επαφης σου με την κιθαρα τοτε απλα δεν παιζεις κιθαρα αλλα κανεις κατι αλλο δεν ξερω τι αλλα σιγουρα κατι αλλο!! Οποιος θελει μπορει να κανει ενα πειραμα για να δει αν οντως παιζει κιθαρα ή απλα ασχολειται με εξολισμους. Για ενα ευλογο χρονικο διαστημα να κανει περα ολα τα εφφε του, να μην αγορασει πουλησει τιποτα και να παρατηρησει ποσο θα ασχοληθει πλεον με την κιθαρα. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η πλειοψηφια που με μανια ασχολειται με τον εξοπλισμο θα φτασει σε σημειο να μην παιζει ουτε 5 λεπτα τη μερα. Εγω παντως εν τελει θεωρω ακυρη τελειως την ερωτηση του thread. Σε ποιους απευθυνεται? Σε συλλεκτες πεταλακιων? Σε μουσικους? Σε ερασιτεχνες? Γιατι οπως αντιλαμβανεστε εχει πολλες απαντησεις και οχι μια. *Παντως θα παραδεχτω στα ισια εναν που θα μου κανει τη μουρη κρεας με το παιξιμο του η με την ειλικρινια του οτι ειναι εθισμενος στο να ασχολειται με τον αξοπλισμο. Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση