Προς το περιεχόμενο

Αξίζει τελικά όλο αυτό το G.A.S;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ τα ξανάλεγα στην αρχή. Άμα δε ξέρεις που τα πετάς τα λεφτά σου και αναρωτιέσαι αν αξίζει, πέτα τα σε μένα. Και σου εγγυώμαι εγώ. Αξίζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 42
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator

........σε χαρτί μιλλιμετρέ.

Και αυτό «μπηχτή» σε μένα ήταν πάλι;  ;D ;D ;D ;D

Παρακαλώ αφήστε τα μίνι , τις γόβες , τα στρίνγκ και τις ζαρτιέρες έξω απο την κουβέντα αυτή.

Δεν έχουν καμία σχέση με την αρρώστια του GAS καθώς κάνουν ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ . 

www.facebook.com/kostas.antonakopoulos

Εγώ τα ξανάλεγα στην αρχή. Άμα δε ξέρεις που τα πετάς τα λεφτά σου και αναρωτιέσαι αν αξίζει, πέτα τα σε μένα. Και σου εγγυώμαι εγώ. Αξίζει.

Φίλε δεν μπορώ να καταλάβω από που συμπέρανες ο,τι δεν ξέρουμε που πετάμε τα λεφτά μας. Εγώ τουλάχιστον κάθε φορά που σκέφτομαι να προβώ σε μια νέα αγορά ξέρω ακριβώς τι θέλω και γιατί το θέλω ωστόσο στο τέλος καταλαβαίνω πως αυτο που με ευχαρίστησε  περισσότερο ήταν να ψάξω όλα τα σάιτ για την καλύτερη τιμή, να ρωτήσω εδώ εκεί για το προϊόν και γενικά να καταναλώσω από ότι το προϊόν το ίδιο. Είμαι άρρωστος;;;

Lots of right men but only a few right times...

.....ωστόσο στο τέλος καταλαβαίνω πως αυτο που με ευχαρίστησε  περισσότερο ήταν να ψάξω όλα τα σάιτ για την καλύτερη τιμή, να ρωτήσω εδώ εκεί για το προϊόν και γενικά να καταναλώσω από ότι το προϊόν το ίδιο. Είμαι άρρωστος;;;

Όχι απαραίτητα.

Με κάποια καλή εκπαίδευση, σε περιμένει λαμπρή καριέρα στο Procurement.

Στείλε μου ένα CV...... ;D

Α, και είναι η Evilnye

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

ωστόσο στο τέλος καταλαβαίνω πως αυτο που με ευχαρίστησε  περισσότερο ήταν να ψάξω όλα τα σάιτ για την καλύτερη τιμή, να ρωτήσω εδώ εκεί για το προϊόν και γενικά να καταναλώσω από ότι το προϊόν το ίδιο. Είμαι άρρωστος;;;

Μάλλον συγγενής του aris17561 :D

Μάλλον συγγενής του aris17561 :D

Toν οποίο απέτρεψα από το να βάλει τον duncan invader σε μία jackson soloist για περισσότερο όγκο!! ;D ;D

Αm I good or am I good? :P

Συγγνώμη Evilnye έπρεπε να καταλάβω πως είσαι γυναικα από το evil.......  :P αστειάκι

Όσον αφορά στο θέμα τώρα, πάρτε το εξής παράδειγμα: εμένα μου αρέσουν πάρα πολυ οι jazzmaster, όχι μόνο ο ήχος ως κιθάρα αλλά κυρίως το σχήμα, δηλαδή αν μπορούσα θα ήθελα να έχω ψυγείο σε σχήμα jazzmaster, τραπέζι σε σχήμα jazzmaster (βασικά αυτό το έχω ήδη δρομολογήσει) πολλές φορές κόβω το τόστ μου σε σχήμα jazzmaster έτσι για πλάκα καταλαβαίνετε...

Πρίν από κάτι μήνες είδα ότι βγήκε αυτό  http://www.thomann.de/gr/fender_squier_vintmodjazzmaster.htm!!! Ξέρω ότι η maple ταστιέρα εκτός κι αν είναι σε  τελεκάστερ δεν είναι ακριβώς του γούστου μου, η γέφυρα πάλι σταθερή και χωρίς τρέμολο με προβλημάτιζε, τεσπα την αγόρασα την κιθάρα μαζί με κάτι άλλα ψιλολόγια απλά από περιέργεια!!! Όπως το περίμενα δεν μου πολυάρεσε γιατί οι μαγνήτες είναι για πέταμα και γενικότερα ακούγεται σαν  μουντή τέλε αλλά το μπράτσο της είναι αρκετά καλό για squier οπότε λέω ας την κρατήσω. Τι να κάνω όμως για να μου αρέσει ας βάλω διπλούς μιας και δεν έχω ξαναπαίξει σε κιθάρα με διπλούς και maple. Αγόρασα λοιπόν δύο gfs soap 180 έκανα τη μοντίφα και το αποτέλεσμα... την πούλησα σε ένα φίλο που τώρα νομίζει πως έχει ίδια κιθάρα με τους sonic youth...καμία σχέση βέβαια αλλά τον έφαγε το αλτερνατιβ λάιφστάιλ. Τεσπά τώρα μου έχει καρφωθεί η ιδέα για warmoth custom αλλά νομίζω πως απλά θα πάω πράγα όχι για το hype όπως είπε ο φίλος παραπάνω απλώς γιατί ίσως να μην είναι όλα τελικά μουσική και κιθάρες.

Lots of right men but only a few right times...

43  κιθαρες

3    μπασα

3    πληκτρα

2    ντραμς

4    ενισχυτες

2    πεταλιερες

4    πεταλακια

κ . λ . π

ειλικρινα

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ

one more pls ....

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου