Superfunk Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Εγω σε νικαω,η δικη μου ειναι απογονη του Βελουχιωτη και εχει και κατσικια,οταν δε ειδε ,για πρωτη φορα στη ζωη της, ξυραφι ενθουσιαστηκε γιατι εκοβε καλυτερα τη φετα. Ενω με κατι μανον και κραγιονια που ειχαν ξεχασει οι πρωην μου στο σπιτι εβαψε ολο το κοτετσι και με δυο στρινγκακια που βρηκε κατω απο το στρωμα εφτιαξε αλεξιπτωτο και κανει παρατρουπερ καθε Πασχα στον Τυρναβο. Το καλυτερο απο ολα ειναι οτι βρηκε και ενα πακετο κερι αποτριχωσης & ενα νημα δοντιων και εφτιαξε κερακια και τωρα με την κριση εχουμε να βλεπουμε γιατι μας εκοψε το ...ρεμα...ο Φωτοπουλος . www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 ... ή να πάω μια πράγα εκεί με η γοτθική αρχιτεκτονική ..... Αν είσαι Αρχιτέκτονας ή έστω Πολιτικός μηχανικός . ΝΑΙ!, Να πας!. Αν είσαι πιλότος αεροπλάνου , οδηγός τουριστικού λεωφορείου ή οδηγός τριαξονικού που εκτελεί διεθνείς μεταφορές. ΝΑΙ!, Να πας!. Αν είσαι «επαγγελματίας» παράνομος και έχεις την πληροφορία ότι η Πράγα δεν εκδίδει καταζητούμενους. ΝΑΙ!, Να πας!. Σε κάθε άλλη περίπτωση think twice. Μπορεί απλά να είναι T.H.S. (Traveling is Hip, Syndrome) Δεν σε ειρωνεύομαι, προσπαθώ να εναρμονιστώ με τη λογική σου (μπορεί να έχεις και δίκαιο) ;) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Εγώ δεν έχω. Παίρνω Malox. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 To GAS δεν αφορά μόνο στους μουσικούς. Αφορά, πλέον, σε μια μεγάλη πλειονότητα ανθρώπων και είναι απλά η καταναλωτική μανία. Εμείς που ασχολούμαστε με εξοπλισμό - όχι μόνο οι μουσικοί, αλλά και οι κινητάκιδες, οι χαιφιντελίστες, οι κάγκουρες - το λέμε GAS. Στη βάση του, το φαινόμενο δεν έχει καμιά διαφορά με τη μανία των γυναικών για παπούτσια, εσώρουχα, αρώματα κτλ. Τα μεγέθη - οικονομικά και άλλα - διαφέρουν, ίσως. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 κι ακόμη όσοι ασχολούνται επαγγελματικά και βιοπορίζονται από τη μουσική συνήθως παίζουν ένα είδος μουσικής, το οποίο δεν είναι της αρεσκείας τους(συνεπώς, λογικά πάντα, αποσκοπούν σε έναν απλά αξιοπρεπή ήχο χωρίς πολλά πολλά) ΓΙΑΤΙ να ξοδεύουμε τόοοοοοοοοσα χρήματα σε εξοπλισμό βελτίωσης του ήχου μας, "ιδανικά" όργανα κλπ;;; Να μιλήσω απ'την δική μου πλευρά: Ο ανταγωνισμός. Όταν ο ανταγωνιστής συνθέτης στο LA αγοράζει ότι πιο καινούριο σε samples, και ο ήχος του παίρνει μια αναβάθμιση πρέπει κάπως να τον φτάσω. ιδιαίτερα στην περίπτωση που δεν επρόκειτο να κάνουμε απόσβεση του κεφαλαίου μας ή στην περίπτωση που και να φέρνουμε σε τομ μορέλλο ή στιβεν γουίλσον στο βλαχοπανηγύρι ή στο σκυλομάγαζο που παίζουμε ποιος χέ***κε. ;;;Δεν κάνω επενδύσεις απλά για να ακούγομαι καλύτερα. Συνήθως αγοράζω βασισμένος στις δουλειές που έχω. Μία δουλειά χρειάζεται έγχορδα; Αγοράζω. Μια άλλη χρειάζεται ethnic? Αγοράζω. κοκ. Εσείς μέσα από την εμπειρία σας πιστεύετε οτι αξίζει τελικά όλο αυτό το κυνήγι ευκαιριών και νέων επιθυμιών ή με ευκαιρία την οικονομική στενότητα που υπάρχει να αρκεστούμε σε 2-3 πράγματα ετσι ίσα ίσα να παριστάνουμε τον ροκ σταρ στο σαλόνι μας;;; :D :D :D :D Κυνήγη για το κυνήγη όχι. Αν είναι να τον φας τον κότσιφα ή το αγριογούρουνο... τότε εντάξει! ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Στη βάση του, το φαινόμενο δεν έχει καμιά διαφορά με τη μανία των γυναικών για παπούτσια, εσώρουχα, αρώματα κτλ. Σωστός. Το Jazz Bass που φόρεσα για σώβρακο (έχει και sexy χρώμα), όλη τη μέρα τράβαγε, το βράδυ με πονούσε Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Σωστός. Το Jazz Bass που φόρεσα για σώβρακο (έχει και sexy χρώμα), όλη τη μέρα τράβαγε, το βράδυ με πονούσε Δεν έκανες quote το σωστό σημείο. Μάλλον σε αυτό αναφέρεσαι: Τα μεγέθη - οικονομικά και άλλα - διαφέρουν, ίσως. ;D ;D ;D :P :P :P When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Άλλη μια συζήτηση ΑΑΑ περί GAS (αδιέξοδη, ατέρμονη, απολαυστική) ;D ;D ;D Καλημέρα παιδιά. ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Να μιλήσω απ'την δική μου πλευρά: Έχω την εντύπωση Νικόλα, ότι δεν αναφερόταν στην κατηγορία σου το Thread. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. Και φυσικά ό,τι επενδύεις στη μουσική και χρειάζεται και είναι για τη δουλειά σου. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Δεν έκανες quote το σωστό σημείο. Μάλλον σε αυτό αναφέρεσαι:;D ;D ;D :P :P :P Σωστά και πάλι. Δεν είναι όλα τα δάχτυλα ίσα. ;) Για αυτό οι μεγάλοι κιθαρίστες (Iommi, Reinhardt) τα κόβουν μέχρι να ρθουν..... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση