spirou Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2006 αχ,τι παθαμε οι καψερες!!! :lol: :lol: :lol: και αδερφές και σιτεμένες... (κιντινγκ οφ κορς :) ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2006 [/b] Καλά εγώ τόσον καιρό νόμιζα ότι αυτά ήταν τα γραφεία του noiz!!! :o Πωωωωωω, τι έπαθα ο καψερόοοοος 8) Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2006 Έτσι τρελό αγόρι!! Βασανισουυυυ!!!! :twisted: :twisted: Τα λέμε αύριο βράδυ με τρελό βασάνισμα!!! :twisted: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2006 :lol: :lol: Έ ρε Παναγία μου...Antouan, το "βασανίσου" μας τελείωσε νομίζω...Σειρά έχει το... "Απελευθερώσου..." τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2006 Και όπως είπε και ο εθνικός μας σταρ (και ΜΙΣΤΕΡ ΕΘΝΙΚΑ ΜΠΟΥΤΙΑ) Ανδρές Ευαγγελόπουλος: "Χαλάρωσε, μην το κάνεις, αν δεν θέλεις να το κάνεις μην το κάνεις" ¶ντε να βγούμε και στην γιουροβίζιον, στον δρόμο που χάραξε η DANA INTERNATIONAL.............. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirou Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2006 φίλε kwstas79 σε πιανω αδιάβαστο :lol: άλλος ο εθνικός μας σταρ (ευαγγελόπουλος),άλλος ο μιστερ εθνικά μπουτια (τζανετος απο καλαματα) :lol: :lol: :lol: οσον αφορα το τραγουδι θυμάμαι ελφρώς διαφορετικους (το ιδιο εξαιρετικους όμως) στίχους: ""Χαλάρωσε, μην το κάνεις, όταν θες να τον ρουφήξεις μην το κάνεις" :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2006 οσον αφορα το τραγουδι θυμάμαι ελφρώς διαφορετικους (το ιδιο εξαιρετικους όμως) στίχους Να ελπίζω ότι όλοι ξέρουμε το πρωτότυπο τραγούδι, έτσι; Κρίμα αυτό το έπος να θεωρηθεί ότι το έχει γράψει ο κ. Τσιουάουα... :) :) :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirou Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2006 Να ελπίζω ότι όλοι ξέρουμε το πρωτότυπο τραγούδι, έτσι; Κρίμα αυτό το έπος να θεωρηθεί ότι το έχει γράψει ο κ. Τσιουάουα... κι'ομως ενώ το ξερω το κομμάτι δεν ξέρω ποιος το έχει γράψει.. το μονο που θυμάμαι είναι πως έπαιζε σε μια παλιά ταινία του Ντε Πάλμα,με την Μέλανυ Γκρίφιθ στα (πολύ) καλά της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2006 Frankie Goes To Hollywood - Relax 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2006 Όχι ρε παιδιά αφού ο Ευαγγελόπουλος είχε βγεί μίστερ εθνικά μπούτια στο ερωτοδικείο! ! ! :? Πλάκα μου κάνετε;;; :x LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση