akra2 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Το τελευταίο καιρό παρατηρώ ότι κατά τη διάρκεια ηχογράφησης με εξωτερική κάρτα ήχου, έχω πολλά τρελά θέματα. Φαίνεται να υπάρχει από κάπου διαρροή (ή κάτι σχετικό), καθώς ακουμπώντας κιθάρα/μπάσο όταν είναι συνδεδεμένα με τη κάρτα, νιώθω να ηλεκτρίζομαι (κυρίως επάνω στις χορδές τους). Αυτό συμβαίνει μόνο όταν ηχογραφώ, δηλαδή όταν είναι συνδεδεμένο το jack (που περνάει μέσα από τα πετάλια μου) στην είσοδο της κάρτας ήχου. Όταν παίζω και είμαι συνδεδεμένος επάνω στον ενισχυτή, ακόμα ηλεκτρίζομαι αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό. Επίσης ο θόρυβος κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης είναι αρκετά μεγάλος και δυστυχώς καθιστά αδύνατο το καθαρό ήχο. Μπορεί να φταίει η κάρτα μου; Σε περίπτωση που βάλω ups/πολύμπριζο ασφαλείας υπάρχει περίπτωση να το σώσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Το πιθανότερο είναι ότι έχεις πρόβλημα γείωσης. Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ. Έχει συζητηθεί αρκετές φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση