odis13 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Εβαλα πριν απο λιγες μερες ενα νεο σετ μαγνητες στην low-budget strat μου. Εχω ετοιμασει δυο πολυ προχειρα κλιπακια οπου παιζω με αυτους τους μαγνητες. Τα κλιπ εχουν γραφτει με ενισχυτη/μικροφωνο, στο πρωτο παιζω σαχλαμαρες με καθαρο ηχο, κινουμενος απο neck σε bridge (με την κλασσικη strat συνδεσμολογια) και στο δευτερο σαχλαμαρες με (οχι και τοσο ωραιο) overdrive πανω απο ενα backing track. Στο πρωτο υπαρχει και λιγο reverb ενω στο δευτερο εχει προστεθει και λιγο delay. Κατα τα αλλα καμια επεξεργασια. Και τα 2 πασχουν απο πρασιναδες επειδη πιανω για πρωτη φορα μετα απο 6 μηνες αυτη την κιθαρα και το μανικι της ειναι αρκετα διαφορετικο απο τις 2 main μου (καταραμενα μικρα ταστα). Θα ηθελα γνωμες πανω στον ηχο που ακουτε. Δε θα σας πω αλλες πληροφοριες για τους μαγνητες (ακομα), παρα μονο οτι προκειται για κλασσικους strat μονους, οχι ιδιαιτερα ακριβους. Ο ηχος που ακουτε, σας αρεσει? Πολυ? Ετσι και ετσι? Αν καθολου, ειναι λογω υποκειμενικου γουστου ή βρισκετε κατι συγκεκριμενο που σας ενοχλει, καποιο σημειο οπου αντικειμενικα πασχει ο ηχος? Να και τα κλιπ, ακουω! Υ.Γ. Ο middle μαγνητης ειναι λιγο ψηλα και το κλιπ σε εκεινο το σημειο κλιπαρει που και που, my bad. BlueII_Clean.mp3 BlueII_Ovd.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 To OD clip ακούγεται πολύ cool. ;) Το άλλο δεν κατάφερα να το κατεβάσω... κάτι παίζει με τη σύνδεσή μου μάλλον... :-\ Θα προσπαθήσω αργότερα και θα επανέλθω... ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 clean: στις μονες νοτες (σολάκια) μου άρεσε ο ήχος. :) στα ρυθμικά κατι μου βρωμιζε λιγο...δεν μπορώ να το εκφράσω καλά :P overdriven:δεν σχολιάζω ποτέ...παιζουν πολλά ρολο. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 στα ρυθμικά κατι μου βρωμιζε λιγο...δεν μπορώ να το εκφράσω καλά :P Το reverb "μπουκωνε" λιγο στα κοφτα ρυθμικα, ειδικα στους πανω μαγνητες...νομιζω καταλαβα τι εννοεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Mου λείπει ζεστασιά - πιο πολύ στα καθαρά. Μήπως έχεις παρακατεβάσει τη μπάσα μεριά των μαγνητών; Με τι έγραψες; Κεραμικοί είναι οι μαγνήτες; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Mου λείπει ζεστασιά - πιο πολύ στα καθαρά. Noted. Μπορω να πω οτι σε ενα βαθμο συμφωνω - οι μαγνητες ειναι και λιγο χαμηλα στη πλευρα των μπασων. Η ηχογραφηση εγινε πιο συγκεκριμενα με: Mesa Boogie Studio .22, AKG D22 μικροφωνο off-axis και καρτα E-Mu 0202. Τα εφε προερχονται απο ενα TC G-Sharp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Ceramic είναι; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Δεν ειμαι σιγουρος. :P Kατα πασα πιθανοτητα ομως δεν ειναι. Κατεβασα λιγο την πλευρα των καντινιων και μαλλον θα τους κρατησω ετσι, ειναι λιγο πιο μαλακος ο ηχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Εβαλα πριν απο λιγες μερες ενα νεο σετ μαγνητες στην low-budget strat μου. H σαγρέ είναι? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 H σαγρέ είναι? Ναι, η γαλαζια σαγρε ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση