Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Μπράβο αγόρια, πολλάν ωραίο ;) Κύριε έγχορδε, ζωγράφισες πάλι ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Thank you Terry. Νομίζω το take του Χάρη με τα τύμπανα είναι η απόδειξη του πόσο μπορεί να ανεβάσει ένα κομμάτι, ένας καλός ντράμερ. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nordic Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Χαρη απολαυσα πολυ το παιξιμο σου.Ωραια compound στο snare και στην μποτα με swing και με δυναμικο ευρος(ασχετα αμα δεν επαιζες shuffle στο ride ;D ;D ;D ;D)...Με ποια απο τις κουκλες ηχογραφησες? ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Νομίζω το take του Χάρη με τα τύμπανα είναι η απόδειξη του πόσο μπορεί να ανεβάσει ένα κομμάτι, ένας καλός ντράμερ. Συμφωνώ, εξαίρετο. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Συμφωνώ, εξαίρετο. Και εγώ, αν και δεν χωνεύω τον Χάρη ;D :P, οφείλω να το ομολογήσω ότι και φοβερός drummer είναι γενικά και ειδικά στο track άψογος. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Παιδιά ευχαριστώ αλλά τα εύσημα ανήκουν στον JJ. Εγώ απλά συνόδεψα. Nordic, η κούκλα είναι η Gretsch. Λάκη, αφού δε με χωνεύεις, κι εγώ δεν θα παίξω στο δίσκο σου για να μάθεις! ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Λάκη, αφού δε με χωνεύεις, κι εγώ δεν θα παίξω στο δίσκο σου για να μάθεις! ;D Ούτ' εγώ θα τραγουδήσω. :P InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 ξεθάβω διότι μόλις άκουσα ...... κύριοι μπράβο σας . Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να ήταν ιδιαίτερα δύσκολο αυτό που έκανε ο Χάρης . Να γράψει δλδ τελευταίος . Το κρατάω για κάψιμο σε cdάκι κι αυτό ;D www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2011 Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να ήταν ιδιαίτερα δύσκολο αυτό που έκανε ο Χάρης . Να γράψει δλδ τελευταίος . Κώστα, δεν είναι τόσο δύσκολο, ειδικά σε ένα τέτοιο κομμάτι με συνεχές walking μπάσο που λειτουργεί και σαν μετρονόμος. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση