gvour Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Πού το έστειλες Γεώργιε; Διότι εγώ ΟΥΔΕΝ τι έλαβα ;D ;D Aυτο αποδεικνυει οτι δεν εισαι αμουσος(ακομη ;D ;D). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Ε, όχι και άμουσος... αφού έχεις γίνει o μούσιας μας ;D 8) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Aυτο αποδεικνυει οτι δεν εισαι αμουσος(ακομη ;D ;D). Αααα , ώστε να με παγιδεύσεις προσδοκούσες με τοιαύτη την ερώτηση! ΝΡΟΠΗ ΣΟΥ :P :P :P ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Αααα , ώστε να με παγιδεύσεις προσδοκούσες με τοιαύτη την ερώτηση! ΝΡΟΠΗ ΣΟΥ :P :P :P ;D Μου φαίνεται 2 καφέδες χρειάζεσαι. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Δόξα και τιμή στον Βράχο της μπάντας, τον Γιώργο, τον ρυθμικό ογκόλιθο τυμπανοκρούστη της μπάντας ;D Μπράβο ρε Terry που εσύ τουλάχιστον αναγνωρίζεις την καθοριστική συμβολή του ...ογκόλιθου και του έκανες ειδική μνεία. Έτσι πρέπει, εμείς οι ρυθμσεξιονάδες να αλληλοϋποστηριζόμαστε! Πρέπει να πω ότι ο ήχος των τυμπάνων είναι μέχρι στιγμής ο καλύτερος που έχω ακούσει σε clips που έχει ανεβάσει ο Nestor. Φαίνεται πώς αυτή η φωνή ενέπνευσε και το Γιώργο! :D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Πολύ ωραίοι. Το άκουσα 4 φορές. :D Θέλω και φωτογραφίες του frontman να δω πως "στέκεται" μπροστά στο μικρόφωνο. Αν ακούω σωστά, το πλησιάζει με δόλο απο το πλαι και του τα λέει στο αυτί. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2011 Πολύ ωραίοι. Το άκουσα 4 φορές. :D Θέλω και φωτογραφίες του frontman να δω πως "στέκεται" μπροστά στο μικρόφωνο. Αν ακούω σωστά, το πλησιάζει με δόλο απο το πλαι και του τα λέει στο αυτί. ;D Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, σκέψου το τετράκις. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2011 Παραδοξως τωρα διαβασα το εισαγωγικο ποστ με μεγαλυτερη προσοχη... Νομίζω ότι ήγγικεν η ώρα που οι περισσότεροι από σας - αν όχι όλοι - περιμένατε. Θα 'θελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, που αν και με συνοδεύουν μέτρια όπως θ' ακούσετε, με βοήθησαν ν' ανακαλύψω μια ακόμη πτυχή του ταλέντου μου. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2011 Παραδοξως τωρα διαβασα το εισαγωγικο ποστ με μεγαλυτερη προσοχη... Είδες ο άτιμος, δεν είναι μόνο φωνάρα και μουσικός Τιτάνας... ;) Είναι και φυσικό συγγραφικό ταλέντο. :D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Under Pressure Band Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Εύγε σε όλα τα νέα παιδιά που δώσαν σφρίγος και ζωντάνια σε ένα κλασσικό κομμάτι disco. ;D Disco το Miss You των rolling stones? 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση