Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Τελικά μάθαμε ποιοι παίζουν εξαχορδοτετράχορδα, ποιος τραγουδάει (εξαιρετικά πρέπει να πω!), αλλά ως συνήθως τον ντράμερ τον έχουμε χεσμ...νο! Typical... ;D Δόξα και τιμή στον Βράχο της μπάντας, τον Γιώργο, τον ρυθμικό ογκόλιθο τυμπανοκρούστη της μπάντας ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Ρε Terry ωραίος ρε αδελφέ αλλά μήήήήπως παίζεις πολλά? Το νοιώθω λίγο πνιγμένο το κομμάτι... Άστο να πάρει ανάσα... Μην το πνίγεις... :P LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Ρε Terry ωραίος ρε αδελφέ αλλά μήήήήπως παίζεις πολλά? Το νοιώθω λίγο πνιγμένο το κομμάτι... Άστο να πάρει ανάσα... Μην το πνίγεις... :P Πολλά? Και λίγα λές...Του έβγαλα τα... μάτια ;D Αλλά δεν φταίω εγώ... Από την μια έχω τους δύο... εξάχορδους πυραύλους ;), τον Γιώργο να βαράει του θεού τα μπιτ... τι να κάνω... σαν παιδί παρασύρθηκα ;D ;D ;D Βέβαια η συνέχεια μου θα είναι...χειρότερη, καθώς κάθε φορά φεύγω από την πρόβα, μου δίνουν κάνα δύο CD με μπασίστες που παίζουν... κάτι μεταξύ κάλτσες και καταιγίδες ;D (καμία... 40αρια νότες στο... τέταρτο ;D)! Κάποιο λόγο θα έχουν για να μου δίνουν να ακούω συνέχεια τέτοια διαβολικά παιξίματα ;) Δεν τον έχω καταλάβει ακόμα, αλλά που θα μου πάει... ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 (καμία... 40αρια νότες στο... τέταρτο ;D)! Εγώ παίζω 3 νότες 3 ώρες... Λα, Φα, Σολ... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Χτες ήταν η μέρα του τραγουδιστή ,σήμερα θα μιλήσομε για μουσική... ;D εύγε Τerry και ας παίζεις πολλά ;) Μια απορεια το Squier εχει fretlines ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Χτες ήταν η μέρα του τραγουδιστή ,σήμερα θα μιλήσομε για μουσική... ;D Δε πιστεύω να υποννοείς, ότι ο τραγουδιστής είναι άμουσος. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Δε πιστεύω να υποννοείς, ότι ο τραγουδιστής είναι άμουσος. :D άμουσος= ο μή φέρων μούσι; Ο Ξουρισμένος; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 ;) Μια απορεια το Squier εχει fretlines ;D Εννοείται αγαπητέ συνονόματε ;) @ Νέστορας: Ε, όχι και άμουσος... αφού έχεις γίνει η μούσα μας ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 άμουσος= ο μή φέρων μούσι; Ο Ξουρισμένος; Eστειλα Joss.Ελαβες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Eστειλα Joss.Ελαβες? Πού το έστειλες Γεώργιε; Διότι εγώ ΟΥΔΕΝ τι έλαβα ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση