Nestoras Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Νομίζω ότι ήγγικεν η ώρα που οι περισσότεροι από σας - αν όχι όλοι - περιμένατε. Θα 'θελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, που αν και με συνοδεύουν μέτρια όπως θ' ακούσετε, με βοήθησαν ν' ανακαλύψω μια ακόμη πτυχή του ταλέντου μου. http://www.box.net/shared/dtrxpfcuov Your browser does not support the HTML5 audio tag Miss you- Nestor Apos and the Noiz band.mp3 4 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Ρε, Νέστορα! Δεν λέω. Από φωνή είσαι ταλέντο. Από upload όμως ;D ;D. Ανέβασε το σώστα ή δώσε σωστό link. Μας ζητάει Log in πάλι :P Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Νομίζω ότι ήγγικεν η ώρα που οι περισσότεροι από σας - αν όχι όλοι - περιμένατε. Θα 'θελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, που αν και με συνοδεύουν μέτρια όπως θ' ακούσετε, με βοήθησαν ν' ανακαλύψω μια ακόμη πτυχή του ταλέντου μου. http://www.box.net/files/0/f/86539458/1/f_745654852#/files/0/f/86539458/1/f_745654852 Όχι στo box ρε συ. Κάντο επισυναπτόμενο να το ακούσουμε κι εμεις που χουμε firewall. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Όχι στo box ρε συ. Κάντο επισυναπτόμενο να το ακούσουμε κι εμεις που χουμε firewall. Ναι , ενώ εμείς που δεν έχουμε (firewall), ακούσαμε ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Κώστα, αυτό που έχετε εσείς δεν είναι firewall, είναι το Σινικό Τείχος. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Κώστα, αυτό που έχετε εσείς δεν είναι firewall, είναι το Σινικό Τείχος. Ασταναπανσταδιάλο. Λογικό όμως.... ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Όχι στo box ρε συ. Κάντο επισυναπτόμενο να το ακούσουμε κι εμεις που χουμε firewall. +1 Μας έχουν σπάσει τα......νεύρα μ' αυτό το "access denied". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 κάνε παρουσίαση της Noiz band Δες αυτό πιο (early) garage ακούγεται Nestor and the Noizies rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 κάνε παρουσίαση της Noiz band Αντίθετα με εμάς (γκρίζα διαφήμιση) ::), το παραπάνω δεν αληθεύει 100%. Χαριτόβρυτε Χασοδίκη, περί ψευδών δηλώσεων στο Ιντερνετ, τι έχουμε; Ελπίσω να σας σώσει το τραγούδι. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2011 Νέστορα δεν έχω firewall και έχω και λογαριασμό στο box. Ούτε εγώ το άκουσα. Τι θα γίνει, θα μας σκάσεις; ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση