Προς το περιεχόμενο

Περιγραφη παραγγελιας απο thomann.de

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σε ολη την παρεα.Θελω να κανω μια αγορα κιθαρας απο το thomann και θελω αν μπορει καποιος να μου κανει μια αναλυτικη περιγραφη για το πως θα το κανω!Να σημειωσω μονο οτι η πληρωμη θα ειναι με προπληρομενη καρτα δηλαδη μεσω paypal!Ευχαριστω!

Let 's Play Some F@cking

Rock 'n Roll

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 37
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Καλημερα σε ολη την παρεα.Θελω να κανω μια αγορα κιθαρας απο το thomann και θελω αν μπορει καποιος να μου κανει μια αναλυτικη περιγραφη για το πως θα το κανω!Να σημειωσω μονο οτι η πληρωμη θα ειναι με προπληρομενη καρτα δηλαδη μεσω paypal!Ευχαριστω!

Θα πας στο site του Thomann και θα διαβάσεις τις οδηγίες.  ;)

Δεν νομίζω ότι ο Θωμάς παίρνει paypal αλλά πέρασε καιρός που ψώνισα από κει.

Με πρόλαβε ο gdevelek......  ;D

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Παιρνει και paypal.

Απο την αλλη αφου εχεις προπληρωμενη καρτα τι το θες το paypal?

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Παιρνει και paypal.

Απο την αλλη αφου εχεις προπληρωμενη καρτα τι το θες το paypal?

Εχω την εντυπωση οτι με την προπληρομενη καρτα η αγορα γινετε μεσω paypal!Και για να λεμε και τα πραγματα οπως εχουν η καρτα ειναι ενος γνωστου και δεν γνωριζω πολλα πραγματα απλα μου ειπε οτι με την προπληρομενη καρτα κανεις παραγγελιες μεσω paypal!

Let 's Play Some F@cking

Rock 'n Roll

• Moderator

Παιρνει και paypal.

Αν παίρνει λέει!! Με το που το πατάς , αμέσως τα ρουφάει  ;D ;D ;D(τα χρήματα)

Εχω την εντυπωση οτι με την προπληρομενη καρτα η αγορα γινετε μεσω paypal!Και για να λεμε και τα πραγματα οπως εχουν η καρτα ειναι ενος γνωστου και δεν γνωριζω πολλα πραγματα απλα μου ειπε οτι με την προπληρομενη καρτα κανεις παραγγελιες μεσω paypal!

τρια πουλακια καθονταν..... ::)

διαβασε τις οδηγιες....paypal μπορει καποιος να χρησιμοποιησει οταν εχει λογαριασμο paypal....ο...φιλος σου θα ...ξερει φανταζομαι...

τρια πουλακια καθονταν..... ::)

διαβασε τις οδηγιες....paypal μπορει καποιος να χρησιμοποιησει οταν εχει λογαριασμο paypal....ο...φιλος σου θα ...ξερει φανταζομαι...

OK!Τωρα μολις εμαθα οτι η προπληρομενη καρτα ειναι και visa οποτε δεν χρειαζετε να χρησιμοποιησεις το paypal!

Μια ακομα ερωτησουλα!Αν κανω account στο tomann με τα δικα μου στοιχεια και γενικοτερα αν η παραγγελια μου ειναι με τα δικα μου στοιχεια αλλα τα στοιχεια της καρτας ειναι αλλουνου θα υπαρξει προβλημα?

Let 's Play Some F@cking

Rock 'n Roll

φυσικα και θα υπαρξει προβλημα,μονο ο κατοχος της καρτας μπορει να κανει την παραγγελια και φυσικα τα πραγματα θα αποσταλουν στη δ/νση του.

φυσικα και θα υπαρξει προβλημα,μονο ο κατοχος της καρτας μπορει να κανει την παραγγελια και φυσικα τα πραγματα θα αποσταλουν στη δ/νση του.

Δεν ισχύει αυτό που λες.

Εγώ έχω κάνει παραγγελία από το δικό μου λογαριασμό με πιστωτική της γυναίκας μου.

Επίσης η παραγγελία μπορεί να αποσταλλεί σε όποια διεύθυνση θες (υπάρχει η δηλωμένη διεύθυνση αλλά μπορείς να επιλέξεις και διαφορετική shipping address).

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου