fenderiarhs Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Ενα μικρο jam πανω σε ενα κομματι των dire straits. Εχει πολλα "δανεισμενα" :P :P :P στοιχεια απο το παιξιμο του Mark και οφειλω να πω οτι χαρηκα καθιως ειναι απο τις λιγες φορες που κατεληξε να μου αρεσει ο recorded ηχος μου με les paul (και δαχυλα<----ισως γι αυτο) midnight_jam.mp3 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Υπέρθερμα συγχαρητήρια για την επιλογή του You and your friend. Τεράστιο κομμάτι. Δεν το φοβήθηκες και το πήγες πάρα πολύ ωραία. Το μόνο που με χάλασε ήταν ο ήχος της "ακουστικής" του backing track. Επίσης να πούμε ότι στο original υπάρχει κι ένα από τα ωραιότερα pedal steel solos που έχουν ηχογραφηθεί ποτέ από τον Paul Franklin. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Εξαιρετικό παίξιμο και ήχος. Μπράβο. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Τρομερό παίξιμο με συναισθημα και πολύ καλή και ομαλή τεχνική.Περιμένω και άλλα!! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Πολύ ωραίος ο Gibsoniarhs... ;D Ευγε :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Είσαι παιχταράς! 8) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikresdiadromes Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 μπράβο ρε φίλε, πολύ ωραίος! Στις γρήγορες φράσεις σε παραδέχτηκα. Ίσως υπήρξε λίγη αμηχανία στο τί να κάνεις όταν δεν υπάρχει φωνή και πρέπει να το γεμίσεις με σόλο, αλλά πάρα πολύ καλό! Με τί εξοπλισμό έπαιξες και έγραψες? (εκτός της Gibson που ανέφερες, εννοώ μοντέλο, μαγνήτη, ενισχυτή, πετάλια, κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Αφου ο fenderiarhs επαιξε με les paul τοτε του σπανου τα γενια γινονται. ;D ;D οφειλω να πω οτι χαρηκα καθιως ειναι απο τις λιγες φορες που κατεληξε να μου αρεσει ο recorded ηχος μου με les paul (και δαχυλα<----ισως γι αυτο) 8) Αψογος, ενα ακομα μεγαλο μπραβο κι απο μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Μωρ μπραβο επιλογη! Ευαισθητη χορδη για οσους αγαπαμε Μαρκο κι εχουμε αγαπησει γενικα... ;D Φιλε μου στην αρχη νομιζα οτι μας δουλευεις και εβαλες το πρωτοτυπο... ;D Πολυ ωραιο παιξιμο! Well done! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2011 Εμενα μου φανηκε αρκετα μονοτονο σαν υφος (ανεξαρτητα αν ο παιχτης το ηθελε η οχι), αρκετες φρασεις ξεκινησαν απο την ιδια νοτα και γενικα με το που το ακουσα μου θυμισε αυτο Χωρις να σημαινει κατι αρνητικο απλα μου το θυμισε ειδικα σε μερικα σημεια! :) edit: Γενικα δεν συμπαθω τα τζαμαρισματα με μπακι τρακι. Τα θεωρω μονο για practise για να δοκιμασεις ιδεες και γενικα πολυ εγωιστικα σαν ''μουσικη''!! Μια ηχογραφηση με αλλους μουσικους μαζι σιγουρα εχει αλλο feel. Και δεν λεω σε καμμια περιπτωση οτι εισαι καλος η κακος παιχτης απλα σχολιαζω αποκλειστικα αυτο που παρουσιασες, υπο αλλες συνθηκες θα ειναι ολα διαφορετικα σιγουρα. Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση