Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 και κερδίζεις δίκες έτσι? ;D Τις δίκες Ανέστη τις κερδίζω με το μοναδικό μου προσόν. ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ! (δεν έχει καμία φάτσα το κείμενο, σοβαρά μιλάω). :P :P Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Αν γινουμε Vegan ο Marathon & εγω θα αποκτησουμε και εμεις λαμπερο δερμα,πυκνα μαλια, ευθυτενές βλέμμα,κοιλιακους Bay Watch & ακατεργαστη σεξουαλικοτητα οπως εσυ? Αν και δεν τρωμε ....πολυ κρεας (2-3 σουβλες κοκορετσι την ημερα και οτι περισσεψει απο τα doner στο μαγαζι). www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 @ Peripatiti το Υπουργείο Εσωτερικών,Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης . Γιατί κάθε φορά που το διαβάζω αυτό με πιάνουν οι κοιλιακοί μου από τα γέλια? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Αν γινουμε Vegan ο Marathon & εγω θα αποκτησουμε και εμεις λαμπερο δερμα,πυκνα μαλια, ευθυτενές βλέμμα,κοιλιακους Bay Watch & ακατεργαστη σεξουαλικοτητα οπως εσυ? Αν και δεν τρωμε ....πολυ κρεας (2-3 σουβλες κοκορετσι την ημερα και οτι περισσεψει απο τα doner στο μαγαζι). Αν και μεσημέρι, you are fishing for compliments , ενώ θα έπρεπε να ξέρεις ότι αυτή η ώρα είναι δύσκολη. Είναι κοινή γνώση λοιπόν, ως ex marine, αλλά και από πρόσφατες photo σου που δημοσιεύτηκαν ( ελπίζω να έχουν copyright) ότι έχεις Θεϊκό κορμί, το οποίο «σβήνει» το δικό μου. Ο δε Μarathon , ενέπνευσε και θα συνεχίζει να εμπνέει γενεές γυναικών. Οπότε spare me with that vegan shit. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Γιατί κάθε φορά που το διαβάζω αυτό με πιάνουν οι κοιλιακοί μου από τα γέλια? :P Γιατι,δεν ανοιξαν χαντακια για οπτικες ινες στη γειτονιας? ;D Τι αλλο να κανει το κρατος το ρημαδι? :P ΑΕ ΠΙγαινε απο δω...αχαριστε... :P ;D ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Ο δε Μarathon , ενέπνευσε και θα συνεχίζει να εμπνέει γενεές γυναικών ενταξει εδω μιλαμε για θρυλο...ξερεις ποσες Βερολινεζες καναν τα χαρτια τους για δημοσιουπαλληλικι στον Τυμβο του Μαραθωνα απο τη μερα που ανοιξαμε στο Kreuzberg? αφου στο Zitty http://www.zitty.de/ μας εχουν βαλει κατα λαθος στη σελιδα των erotishe massage αντι για τη σελιδα των σουβλατζιδικων... χαμος σου λεω......ολο....σουβλιζει ο θρυλος.... ;D εχω και φωτογραφικα ντοκουμεντα αυτη η κακομοιρα εχει πεσει στον ερωτα του & κανει ωτοστοπ στο.....ποταμοπλοιο γιατι της ειπαν οτι ο Μαραθωνας εχει και ποταμι... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Γιατι,δεν ανοιξαν χαντακια για οπτικες ινες στη γειτονιας? ;D Χχαχα!!όχι δεν είναι ότι είμαστε πίσω όσον αφορα την ταχύτητα ποιότητα του ιντερνέτ. Ηλεκτρονική διακυβέρνηση====Έρχονται τα ρομπότ (ή ο robocop) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 χαμος σου λεω......ολο....σουβλιζει ο θρυλος.... ;D ...και όλα τα πνευματικά δικαιώματα...δικά μου!!!! ;D ;D Customshop της σούβλας.... αυτη η κακομοιρα κανει ωτοστοπ στο.....καραβακι γιατι της ειπαν οτι ο Μαραθωνας εχει και ποταμι... ;D έχουμε κύριος...περίσσεψε ένα κωπηλατοδρόμιο από τους Ολυμπιακούς... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 ΓυναίΓυρος λέγεται το σουβλατζίδικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση