JAM Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2006 Φίλε JAM τι άλλα κομμάτια παίζεις στο πρόγραμμά σου; Την φούγκα του Bach 1000 koyunbaba Julia Florida (Barrios) Un dia de Noviembre (Leo Brouwer) Etude 1&3 (Villa Lobos) Fantasia (Mudara) είναι κανείς άλλος εδώ για πτυχίο ή με πτυχίο ? Πείτε και σεις κανα πρόγραμμα... www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akis147 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2006 Φίλε JAM τι άλλα κομμάτια παίζεις στο πρόγραμμά σου; Την φούγκα του Bach 1000 koyunbaba Julia Florida (Barrios) Un dia de Noviembre (Leo Brouwer) Etude 1&3 (Villa Lobos) Fantasia (Mudara) είναι κανείς άλλος εδώ για πτυχίο ή με πτυχίο ? Πείτε και σεις κανα πρόγραμμα... Πρίν 6 χρόνια έδωσα για δίπλωμα το πρόγραμμα ήταν: phantasia A- moll kellner, 2η του μπαχ, paganini sonata σε μι, el decameron negro, cathedral, tedesco (κονσερτο). δεν νομίζω να ξεχναω τίποτα :roll: περασαν και πολλά χρόνια και πάλι καλη επιτυχία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akis147 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2006 Ειναι αληθεια πως η κλασσικη κιθαρα εχει μαγευτικο ηχο παρολα αφτα οποιον κιθαριστα κ να μου πειτε εγω δεν αλαζω τον μεγα Paco De Lucia με τιποτα..... :roll: δεν ξέρω αν έχεις υποψη σου τον tomatito,πολύ καλος.Παίζει το ¨ιδιο¨σχεδον στυλ φλαμενκο με τον paco αλλα απ τους νεώτερους νομίζω είναι ο καλύτερος.ΚΑΘΑΡΟ ΦΛΑΜΕΝΚΟ, όχι τόσο τζαζέ ( στα δικά μου αυτιά) όσο ο vicente amigo. Υ.Γ. Τον άκουσα πριν ακριβως ένα χρόνο ζωντανα στη βαρκελώνη και έπαθα μο@@oplaka ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.Στην ισπανια τον εκτιμούνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και δικαίως!!! Υ.Γ.2 ειναι αυτός που έπαιζε με τον camaron μετα τον paco. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση