bouzoukleri Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 αχχχχχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Φουσκωμάρες; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 δεν είναι κι άσχημο να σε πιάνει η νοσταλγία για το καλοκαίρι στα μέσα Μαΐου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Εξαράκι και γεμάτο μπαλόνι με καλή παρέα και όπου ... που θα πάει ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 αχχχχχ και σου'χω πει να αποφευγεις το μουσακα μεσημεριατικα τωρα που επιασαν οι ζεστες....ειναι βαρυ φαϊ ...μονο για τουριστες κανει... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 και σου'χω πει να αποφευγεις το μουσακα μεσημεριατικα Μπαααα......... φασόλια με πολύ μπύρα. "Περί ανέμων και υδάτων στην κυριολεξία" Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 αχχχχχ Και βαχ να σου πω εγώ... Μακρυά από αυτά τα πράγματα του σατανά. Μου θύμισες πέρσι το καλοκαίρι που έφαγα τα μούτρα μου σε ιστιοπλοϊκό. Έγινα στη κυριολεξία «μαμά πετάω», πριν σκάσω με τα μούτρα στα ρέλια... Και ευτυχώς δηλαδή, γιατί ήμουν στο just για... άνθρωπος στην θάλασσα ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Αυτα ειναι βαρβαρα πραματα...εγω προσδοκω την πολυθροναρα μου,την ψησταρια μου και κανα καφασι μπυρες στις οχθες του Spree... ;D,εχει και περισσοτερο δροσια & ειναι και κοντα στον πολιτισμο...(μιση ωρα απο το σπιτι μου.. ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Και βαχ να σου πω εγώ... Μακρυά από αυτά τα πράγματα του σατανά. Μου θύμισες πέρσι το καλοκαίρι που έφαγα τα μούτρα μου σε ιστιοπλοϊκό. Έγινα στη κυριολεξία «μαμά πετάω», πριν σκάσω με τα μούτρα στα ρέλια... Και ευτυχώς δηλαδή, γιατί ήμουν στο just για... άνθρωπος στην θάλασσα ;D Όλο υπερβολές είσαι .... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2011 Όλο υπερβολές είσαι .... καλά... αν έβλεπες την φάτσα μου θα καταλάβαινες. ;D Αν βρεθούμε το Σάββατο θα σου πω τη «εμπειρία» μου... μπρρρρρ... Μαζί με τον Νίκο στις όχθες του Spree, δαγκωτό ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση