lgbesios Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 ΣΔεν γράφει Fender βέβαια στο headstock αλλά δεν πειράζει... Ανάμεσα σε 2 Fender, 1 G&L, 1 Cort, 1 Epiphone και 2 Ibanez, κατέληξα στο Ibanez ) :o ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΕΤΣΙ :-X Πλάκα κάνω Καλορίζικο ;) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 :o ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΕΤΣΙ :-X Δεν φταίω εγώ... Το υπέροχο μπράτσο, οι Bartolini, το EQ, το Middle boost και το ash του SR φταίνε... (και το ότι το Jazz American Deluxe δεν κατάφερα να το κάνω να βγάλει ήχο που να μου αρέσει) :D:D:D Τα υπόλοιπα την Τρίτη που θα κάτσω να βγάλω φωτογραφίες, κλιπάκια και ένα πλήρες review... ΥΓ: Οι μπασίστες ξενυχτάμε βλέπω... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Δεν φταίω εγώ... Το υπέροχο μπράτσο, οι Bartolini, το EQ, το Middle boost και το ash του SR φταίνε... (και το ότι το Jazz American Deluxe δεν κατάφερα να το κάνω να βγάλει ήχο που να μου αρέσει) :D:D:D Τα υπόλοιπα την Τρίτη που θα κάτσω να βγάλω φωτογραφίες, κλιπάκια και ένα πλήρες review... ΥΓ: Οι μπασίστες ξενυχτάμε βλέπω... Ναι, έχει και διαστημικό θρίλερ στο STAR, μια χαρά... ;D Αααααααααααα, πες από την αρχή την λέξη Deluxe. Fender ναι, με μπαταρία όχι ;D Και στο λέω εγώ που έχω και ένα Marcus Miller- με μπαταριούλα παρακαλώ- το οποίο όμως πάντα θα έρχεται δεύτερο στις προτιμήσεις μου, πίσω από το λατρεμένο passive Geddy Lee ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 ΥΓ: Οι μπασίστες ξενυχτάμε βλέπω... Με ενα μυστικο...οοοοοο...πινω μπαφους και παιζω προοοοοο I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
s.dave67 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2011 οκ ευχαριστώ παιδιά για τν βοήθεια και τις πληροφορίες απο οτι φενετε μαλλον στο squier θα καταλήξω !funky bassman ποτε θα εχεις ετοιμο το clipακι και τις φοτό?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση