Flipper Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2006 Πάντως μία πολύ φτηνή κιθάρα που έχω έχει ένα σηματάκι που λέει να μην την πετάξεις στα σκουπίδια. Δείχνει έναν κάδο με διαγραφή από πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2006 ε αρα μην ανυσηχεις θα ειναι ακινδυνη για να το εχει αυτο... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2006 Μπαααα..... μάλον αποφεύγουν να πουν ότι δεν λήγει μετα το πέρας της χ ημερομηνίας! :lol: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Slash Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2006 καλα ρε SuperFunk πως κανεις ετσι? :oops: :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panka Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2006 προφανως κ κανεις δεν κινδινευει απο τα ξυλα μιας κιθαρας,αλλα το περιβαλον και η ηγεια μας κινδινευει απο κιθαρες φινιρισμενες με νιτροσελουλοζη,γι'αυτο σαν καλος και εγω συμπολιτης σας δεχομαι,οποιος εχει τετοια κιθαρα(gibson,relic οργανα πχ),για να σας σωσω,να τις αφηνετε ολες σπιτι μου... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση