Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 και ο απίστευτος Joey DeFrancesco! σχόλιο κάποιου φαν απο κάτω : wait holy shit that.... is....... joey joey please lose weight so you would be alive for a long time. if you die too soon it'd be really selfish of you. :D Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Χάλιααααα, χάλιαααα!!!! Το νόιζ σήμερα μας κατέστρεψε.... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Φοβεροι, καλα αυτος ο Joey DeFrancesco τι πραμα ειναι αυτο :o η πλακα ειναι οτι στην αρχη εψαχνα να βρω τον μπασιστα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Είναι τέλειο. Το έχω χαζέψει αρκετές φορές αυτό το βίντεο. Εψάχνα κομμάτια του Πατ τώρα στο youtube αλλά έχει πολυ λίγα. Έχω ένα δίσκο που παίζει με δωδεκάχορδη ηλεκτρική στα 70' χωρίς το κλασσικό κούρδισμα δωδεκάχορδης αλλά με διπλές χορδές στο ίδιο τονικό υψος. Πολύ περίεργος ήχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Έχω ένα δίσκο που παίζει με δωδεκάχορδη ηλεκτρική στα 70' χωρίς το κλασσικό κούρδισμα δωδεκάχορδης αλλά με διπλές χορδές στο ίδιο τονικό υψος. Πολύ περίεργος ήχος. Λες το Desperado. Το έχω κι εγώ - από τους λιγότερο αντιπροσωπευτικούς του δίσκους. Σύμφωνα με τον ίδιο: The unusual tonal effect was the instrument itself. It was a nameless inexpensive twelve string guitar that was given to me as a gift, which I used on that album as my appreciation. I remember the neck was bowed, and I arranged the tuning in the following way: 2 high E's, (in unison) 2 B's, (in unison) 2 G's, (in unison) 2 D's, (in unison) and a single A, and a single low E. I must have been crazy! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Ναι, το 'Desperado'! Α, δεν είναι όλες οι χορδές διπλές βλέπω. Πλάκα είχε που έκανε και bends με τις διπλές, πάντως. Δεν είναι, όντως, αντιπροσωπευτικός στον ηχο του ο δίσκος αλλά από φρασεολογία τον αναγνωρίζεις αμέσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Ναι, είναι από τους πλέον αναγνωρίσιμους κιθαρίστες - όποιος μελετήσει transcriptions από σόλο του θα καταλάβει γιατί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 μας έχει στοιχειώσει εδώ και καιρό αυτό :) τι να πεις, τα σολα των κιθαριστών, ο τυμπανιστής... οι μπασογραμμές που παίζει ελλείψει μπασίστα ο Joey... "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gskar Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Καταπληκτικοί! Κυρίως ο martino διότι δεν μου αρέσει ο ήχος του Scofield γενικά. Ότι πρέπει για ένα ευχάριστο πρωινό ξύπνημα Σαββάτου, ευχαριστώ! http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Καταπληκτικά τα λινκς Spy. Thanks. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση