c_access Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Οριστε και ενα δειγμα. Ειναι απο προβα με την μπαντα χθες. Γραμμενο με ενα tascam(δεν θυμαμαι μοντελο) Ετσι για να πάρετε και ενα δειγμα Συγχωρεστε με για τυχον λαθη. (καπου μεσα στο σετ ειναι και ενα 16" PST5, θα καταλαβαιτε την διαφορα πιστευω) sample1.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nordic Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Ωραια τα πιατα.Για medium μου ακουγονται και ιδιαiτερα bright.Ωραια καμπανα το ride... ;D ;D ;D ;D Παρεπιπτοντως ωραιο jam ταξιδιαρικο..(εκτος και αμα προκειται για διασκευη και δεν το ξερω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
c_access Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Ωραια τα πιατα.Για medium μου ακουγονται και ιδιαiτερα bright.Ωραια καμπανα το ride... ;D ;D ;D ;D Παρεπιπτοντως ωραιο jam ταξιδιαρικο..(εκτος και αμα προκειται για διασκευη και δεν το ξερω) Thanks Ουτε τζαμ, ουτε διασκευη. Δικα μας κομματια παιζουμε. Το συγκεκριμενο σημειο ειναι το αποκορυφωμα και το κλεισιμο ενος κομματιου μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Εαν τα παραγγειλετε απευθειας απο τον Burhan ( τον βλεπετε στο βιντεο που ανεφερα πριν) θα σας τα στειλει πακεταρισμενα τελεια με την DHL Θα πρεπει να προπληρωσετε ομως πριν σε λογαριασμο Τουρκικης τραπεζας πληρωνοντας και εξοδα εμβασματος.Στην dhl οταν ερθει θα πληρωσετε φπα 23 %, δασμους , handling και αλλα κερατιατικα αλλα στην τιμη που θα λεει το τιμολογιο της εταιρειας.Εαν ειστε τυχεροι ΔΕΝ θα σας ζητηθει αποδεικτικο πληρωμης του ποσου του τιμολογιου για να το διασταυρωσουν τα ποσα.Καταλαβατε ? Συμπερασμα : Κοψτε αεροπορικα εισιτηρια για Πολη και πηγαινετε απευθειας εκει.Εαν πατε πειτε μου πριν να μιλησω μαζι του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nordic Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Thanks Ουτε τζαμ, ουτε διασκευη. Δικα μας κομματια παιζουμε. Το συγκεκριμενο σημειο ειναι το αποκορυφωμα και το κλεισιμο ενος κομματιου μας. Περιμενω cd οταν ηχογραφησετε.Αμα υπαρχει ηδη ηχογραφημενο υλικο θα ηθελα να ακουσω... ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
c_access Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2011 Περιμενω cd οταν ηχογραφησετε.Αμα υπαρχει ηδη ηχογραφημενο υλικο θα ηθελα να ακουσω... ;D ;D ;D ;D Αρχες Ιουνιου θα γραψουμε. Οταν θα εχω κατι θα σου πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Indigo Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Πρόταση ... δεν κανονίζουμε καμμιά δεκαριά noizεράδες να πάμε παρεα ... εις την πόλη ---> is tin poli --->istinpol---> istanbul για πιατίνια? Δεν είναι κακό :D BTW πολύ ωραία ακούγονται τα πιάτα! Η καμπάνα σκοτώνει (μοιάζει και με του δικού μου ;D ) I am drumature... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση