myrsias Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 http://www.musik-schmidt.de/gb/Basses/Bass-amplifers/Head Αυτα τα εχετε υποψην?ουσιαστηκα η mark bass σου δινει την δυνατοτητα να "χτισεις" τον ενισχυτη σου Εμένα αυτό μου φαίνεται σαν κόλπο μάρκετινγκ... η MarkBass έβγαλε ουσιαστικά ένα καλό μοντέλο (το Mark lm), τα υπόλοιπα ειναι ή παραλλαγές (Mark III, Mark 250, MarkTube, Mark rocker, lmk, όλα τα combos), ή πράγματα που άλλες εταιρίες τα κάνουν καλλύτερα ή φθηνότερα (όπως το classic mark). Αυτό με τα MoMark, δεν το πολυέπιασα σαν κίνηση. Αν και έχει πλάκα να έχεις ενισχυτή lego, τί σου προσφέρει τελικά? Δηλαδή, πρέπει να αναρωτηθεί κανείς "οκ, γιατί να το αγοράσω?". Νομίζω πως αυτοί οι ενισχυτές αξίζουν (αλλά πραγματικά όμως) τα λεφτά τους μέχρι το Mark III, άντε και το Mark Tube, αν θες σώνει και καλά λάμπα. Μετά, αναλαμβάνει το τμήμα PR της εταιρίας αντι για το σχεδιαστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myrsias Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Τι να σου πω ::) Προσπαθώ να καταλάβω αν μπαίνουν ως έξτρα στους Markbass ή είναι DUI kit ;D Λογικά είναι για DUI... Που είναι οι ηλεκτρονικοί του Noiz να διαλευκάνουν το μυστήριο; Δεν προσθέτουν κάτι στους ήδη υπάρχοντες Μαρκ (αυτό μπορεί να ήταν καλό πλακα πλακα) Αγοράζεις ουσιαστικά ένα σασί με στανταρ το τελικό στάδιο, και "κουμπώνεις προενισχύσεις. Δεν χρειάζονται κολλήσεις, απλά το κουμπώνεις. Σαν μικρή πεταλιέρα χωρίς καλώδια δηλαδή. Μπορείς να έχεις 10 κομματια και να κουμπώνεις άλλα καθε φορά. Καλή ιδέα, αλλα, ποιό το νόημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Αφου δεν ειναι προσθετα στους ενισχυτες τοτε δεν νομιζω να υπαρχει κανενα οφελος... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση