Προς το περιεχόμενο

warwick profet 3.2 300w

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Και βγάζει και ωραία το κοντραμπάσο...

Μια χαρά... Αχχχ καλά τα λέμε, αλλά... λεφτά δεν υπάρχουν και ο AER έχει αρχίσει να μου γίνεται εμμονή. Προβλέπω δράματα  :D

all this has happened before and will happen again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 52
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

και βρονταει και τσιμπαει...

Δηλαδη οκ στα χιλια τοσα περνεις καμπινες και ενισχυτες μοσχαρια...

Καλως η κακως οι μικροι ενισχυτες που βρονταντε ειναι για ειδικες αποστολες...γιατι να πληρωσω χιλια φευγα και οχι 650 που εχει ο προμηθεας?την δουλεια του θα κανει και δεν νομιζω ο κοσμος απο κατω να καταλαβει καποια διαφορα απ τον AER....

I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!!

Καλως η κακως οι μικροι ενισχυτες που βρονταντε ειναι για ειδικες αποστολες...γιατι να πληρωσω χιλια φευγα και οχι 650 που εχει ο προμηθεας?την δουλεια του θα κανει και δεν νομιζω ο κοσμος απο κατω να καταλαβει καποια διαφορα απ τον AER....

Αμα αγοράζαμε ενισχυτές με κριτήριο το τί ακούει ο κόσμος από κάτω, όταν μπορεί το μπάσο σου να είναι ακριβότερο από την κονσόλα ΚΑΙ τα μόνιτορ μαζί, θα παίζαμε με behringer. Είναι εντελώς ξεκάθαρο οτι τις περισσότερες αγορές τις κάνουμε για τους εαυτούς μας, νομίζω...

Ρε παιδιά, το promithean δεν τον έχω ακούσει, καλός?

• Moderator

Μαζί σου... Θα την κάνει μια χαρά την δουλειά και έχει πάρει και καλές κριτικές από φίλους μπασίστες που τον έπιασαν στο χέρι. Αν μπορείς να τον πάρεις... βουρ  ;D

Χεχε χε χε.... μου άρεσε αυτό που είπες για το τι θα καταλάβουν οι «από κάτω»  ;) Μου θύμισες κάτι παλιές ιστορίες από τον... δρόμο - «τρίτο πρόγραμμα» λίγο πριν λαλήσουν οι πετεινοί και ήρθε στην μνήμη μου το φιλοθεάμων κοινό και η μουσική του αντίληψη...  ;D

Αμα αγοράζαμε ενισχυτές με κριτήριο το τί ακούει ο κόσμος από κάτω, όταν μπορεί το μπάσο σου να είναι ακριβότερο από την κονσόλα ΚΑΙ τα μόνιτορ μαζί, θα παίζαμε με behringer. Είναι εντελώς ξεκάθαρο οτι τις περισσότερες αγορές τις κάνουμε για τους εαυτούς μας, νομίζω...

Ρε παιδιά, το promithean δεν τον έχω ακούσει, καλός?

Αυτο εννοειτε...απλα στα λεφτα του AER παιρνεις καμπινες και καμπινες και οχι μονο ενα 12αρακι....δηλαδη αν ειχαμε την δυνατοτητα να παιζαμε παντου με το αγαπημενο μας setup και  να αφαιρεσουμε παραγοντες οπως ειναι ο ογκος που καταλαμβανει η μεταφορα κλπ κλπ δεν νομιζω να καταληγαμε σε ενισχυτες "ειδικων αποστολων"...

• Moderator

Αυτο εννοειτε...απλα στα λεφτα του AER παιρνεις καμπινες και καμπινες και οχι μονο ενα 12αρακι...

Ούτε καν... ο Amp One έχει 10άκι  ;D

http://www.musik-schmidt.de/gb/Basses/Bass-amplifers/Head

Αυτα τα εχετε υποψην?ουσιαστηκα η mark bass σου δινει την δυνατοτητα να "χτισεις" τον ενισχυτη σου

• Moderator

http://www.musik-schmidt.de/gb/Basses/Bass-amplifers/Head

Αυτα τα εχετε υποψην?ουσιαστηκα η mark bass σου δινει την δυνατοτητα να "χτισεις" τον ενισχυτη σου

ΟΚ... αλλά έτσι πάλι πας ή σε κονσόλα- μόνιτορ (αν βάλεις μόνο το pre- πιθανώς και ένα EQ- που δεν σε βόλεψε το μόνιτορ) ή σε pre, EQ - και θες και έναν τελικό και φυσικά ένα ηχείο... Οπότε πάλι μπλέκει η ιστορία και με κόστος (στην περίπτωση δύο) που θα πάει ψηλά.

Καλα ειπαμε η καλυτερη περιπτωση ειναι ενισχυτης ειδικων αποστολων....

απο οτι εχω δει ομως μ αυτα μπορεις να παρεις κατι εξτρα που θες στον ενισχυτη σου...πχ να συνδεσεις ενα ακουστικο οργανο...

• Moderator

Καλα ειπαμε η καλυτερη περιπτωση ειναι ενισχυτης ειδικων αποστολων....

απο οτι εχω δει ομως μ αυτα μπορεις να παρεις κατι εξτρα που θες στον ενισχυτη σου...πχ να συνδεσεις ενα ακουστικο οργανο...

Τι να σου πω  ::) Προσπαθώ να καταλάβω αν μπαίνουν ως έξτρα στους Markbass ή είναι DUI kit  ;D

Λογικά είναι για DUI... Που είναι οι ηλεκτρονικοί του Noiz να διαλευκάνουν το μυστήριο;

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου