Προς το περιεχόμενο

Vince Gill-Brent Mason

Jazzjoker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 31
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Όχι Μάραθε. Εγώ θέλω κανονικό καρότσι με 50άρικο και αλυσίδα. Είμαι vintage τύπος. Αν γίνεται να έχει gear και με το κιλό ακόμη καλύτερα. Ενισχυτές σε βαρέλια και κιθάρες κρεμασμένες στα τσιγκέλια. Τέτοια θέλω να δω.

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρα ειναι τα BOSS & αν ξερεις να παιζεις και να βγαζεις ηχο ειναι...δυο χαρες και κατι..... ;D

Είσαι...BOSS!

Aυτήν ακριβώς τη συζήτηση είχα με έναν γνωστό μου πριν μερικές μέρες.Όλα όσα είχα ήταν μιά χαρά μαραφέτια... ;D Βέβαια το πήγαμε λίγο παραπέρα και κατά τη γνώμη του,τα...Japan-έζικα είναι καλύτερα από τα taiwan-έζικα.(Κάτι σαν τα ξύλα ένα πράμα... ;D) Προσωπικά δεν ξέρω γιατί δεν έχω κανει Α/Β test για να έχω γνώμη.Anyone?

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Προσωπικά δεν ξέρω γιατί δεν έχω κανει Α/Β test για να έχω γνώμη.Anyone?

Καποια ειναι (DS1,SD1),καποια δεν ειναι (τα περισσοτερα modulation ειναι τα ιδια ή και καλυτερα στην...ταϊβανεζικη εκδοση)...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Καποια ειναι (DS1,SD1),καποια δεν ειναι (τα περισσοτερα modulation ειναι τα ιδια ή και καλυτερα στην...ταϊβανεζικη εκδοση)...

Υποθέτω οτί όλα -πλέον- φτιάχνονται στη Taiwan.Ισχύει αυτό ή εξαρτάται από το σε ποιά αγορά εισάγονται?Αν είναι έτσι,γνωρίζεις τα Γιαπωνέζικα μέχρι πότε φτιάχνονταν?

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Οχι γιαπωνεζικα δεν φτιαχνονται πια,νομιζω γυρω στα late 80s σταματησαν να τα φτιαχνουν στην Ιαπωνια....μη νομιζεις οτι η Ταϊβαν παει πισω ομως...ειναι πολυ μπροστα εκει οι μαγκες...(δεν ειναι χωρα του τριτου κοσμου)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Thanks for the info. :)

(το ξέρω οτί δεν είναι του τρίτου κόσμου.Εμείς σίγουρα είμαστε και έτσι όπως πάμε θα γίνουμε η πρώτη του...τέταρτου... ;D)

....αλλά έτσι είναι της κοντής της π#*%$@ς, οι τρίχες της φταίνε... :P

:D

Μια χαρα ειναι τα BOSS & αν ξερεις να παιζεις και να βγαζεις ηχο ειναι...δυο χαρες και κατι..... ;D

;)

Δεν έχω καταφέρει ν' ακούσω διαφορές στα DD-3, GE-7, SD-1 (είμαι γνωστός κουφός εξ' άλλου) αλλά το CS-2 μ' άρεσε περισσότερο σε σχέση με το CS-3, το CE-3 μ' άρεσε περισσότερο σε σχέση με τις κατοπινές (άλλες) εκδόσεις-δεν έχω ακούσει το CE-2 όμως. Επίσης βρήκα το OD-3 φοβερό πετάλι, ενώ ποτέ δεν κατάφερε το DS-1 να με πείσει.

InfluenSir!

:D ;)Δεν έχω καταφέρει ν' ακούσω διαφορές στα DD-3, GE-7, SD-1 (είμαι γνωστός κουφός εξ' άλλου) αλλά το CS-2 μ' άρεσε περισσότερο σε σχέση με το CS-3, το CE-3 μ' άρεσε περισσότερο σε σχέση με τις κατοπινές (άλλες) εκδόσεις-δεν έχω ακούσει το CE-2 όμως. Επίσης βρήκα το OD-3 φοβερό πετάλι, ενώ ποτέ δεν κατάφερε το DS-1 να με πείσει.

...την επόμενη μέρα θυμόσουν τι σου άρεσε? ;D ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου