The Genius Loci Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Ποτέ δεν κουράζομαι να βλέπω (ακούω) αυτό το βίδεο. ;D Αλήθεια, ο Έκτορας Μποτρίνι είναι ο ντράμμερ? :P Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Με τρομάζουν αυτοί οι countrάδες... Άλλος τσόγλανος αυτός: When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Υποθέτω οτί όλα -πλέον- φτιάχνονται στη Taiwan.Ισχύει αυτό ή εξαρτάται από το σε ποιά αγορά εισάγονται?Αν είναι έτσι,γνωρίζεις τα Γιαπωνέζικα μέχρι πότε φτιάχνονταν? Όλη η ιστορία των boss pedals εδώ.. http://www.bossarea.com/default.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Ποτέ δεν κουράζομαι να βλέπω (ακούω) αυτό το βίδεο. ;D Αλήθεια, ο Έκτορας Μποτρίνι είναι ο ντράμμερ? :P ζεις μεσα στο μυαλο μου?!?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Τσ τσ τσ τσ... Ρε παιδια ΕΛΕΟΣ..οχι αλλο καρβουνο.Αυτοι γεννηθηκαν για να προκαλουν ψυχολογικα προβληματα στους κιθαριστεςνε. ;D Πως να πιασουμε μετα κιθαρα οι Χριστιανοι? Να παιξουμε ΤΙ? Και ''οχι δε μου φτανει το γκαζι'', ''το πεταλι φταιει'',''τι λαμπες να βαλω για τελε''... ;D ''Εβγαλα ενα ωραιο με ταπινγκ..'' :-\ Απιστευτοι ειναι οι ανθρωποι.Ρε τι βλεπουμε απογεματιατικα...Πα να κλαψω. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Πάρτε κι έναν που δεν τον ήξερα και τον ανακάλυψα στο myspace. Δε βρήκα το βλάχικό του στο youtube αλλά κι αυτό εδώ είναι εντελώς κουνγκφού: Άμα σας άρεσε να και το myspace του: http://www.myspace.com/joshsmithguitar Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Ουραίουυυςςςς... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Παρτε και μερικα φιλαρακια μου απο το www.telecaster.com ;D Marty Stuart- CountryBoy Rock 'n' Roll www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Με τρομάζουν αυτοί οι countrάδες... κι εμένα .... μπορούμε να τους σνομπάρουμε όμως και να λέμε ότι δε βγάζουν feeling κι άλλα τέτοια :P :P :P :P σκεφτείτε το ::) www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Το σίγουρο είναι ότι δε σε παίρνει να πεις "οκ, αλλά μπλουζ δεν μπορεί να παίξει" ;D . Όποτε έχω ακούσει μπλουζ από τέτοιους οξαποδώ (το αποδεικνύει και ο Vince άλλωστε στο πρώτο) μου 'χει φύγει η μαγκιά. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση