audiokostas Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Τόσο πιστός στο 'αυστηρό' σχήμα του precision? Σκέψου τα offset σώματα σαν χυμώδεις γυναίκες που ποζάρουν με λάγνο 'σπάσιμο' στη μέση... τίποτα? Ναι. Το ξέρω. Έχω μία ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Bihlas, εαν περάσεις από Βόλο έλα, έχω μαγνήτες. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Ευχαριστώ συνονόματε, αν έχεις χρόνο το σαββατοκύριακο θα έρθω μια βόλτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Πσσσστ. http://cgi.ebay.com/Artec-Custom-Hot-4-String-Bass-Pickup-30K-Ohms-Chrome-/150603825106?pt=Guitar_Accessories&hash=item2310afffd2 ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ. Εκτός κι αν είσαι και συ τόσο ροκ όσο ο freerock. Φλώροι Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Sidewinder 30kΩ? :o Mισό κιλό μαγνήτης... φοβάμαι είναι η αλήθεια... Ας αποφασίσω πρώτα τι θα κάνω με το σώμα, να δω και που θα φτάσει η τιμή του. Εκτός κι αν είσαι και συ τόσο ροκ όσο ο freerock. Μακάρι να ήμουν, αν ήμουν θα το ξέρατε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 ... φοβάμαι είναι η αλήθεια... Ας αποφασίσω πρώτα τι θα κάνω ............ Μακάρι να ήμουν............. Μη φοβάσαι. Είσαι και συ ένας από αυτούς............... ΛΑΚΗ. Kwstas ήσουν και θα σαι ο Βασιλιάς. Έλα πάλι. Νοιώθω μόνος. :'( Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Ενέδωσα στον πειρασμό και στρώθηκα στη δουλειά, τα 'κέρατα' τα πέτυχα αρκετά, βγήκαν smooth οι καμπύλες τους. Το λοξό πίσω μέρος βγήκε περίεργο και η γωνία της γέφυρας βγαίνει έξω απο το σώμα, αλητεία :P Χάθηκαν αρκετά γραμμάρια και θα βγεί ελαφρύ το σύνολο, βέβαια το χαμηλό βάρος και το κοντύτερο κέρατο το έκαναν neck heavy, ισορροπεί τελείως οριζόντια. Ελπίζω αν όχι σε βελτίωση, τουλαχιστον όχι σε επιδείνωση όταν μπούν και τα υπόλοιπα parts. Θα φτιάξω μεγάλο pickguard οπότε θα μπορώ να έχω κοινό cavity για j neck και p middle. Routing για τον mm θα γίνει όταν τον παραλάβω για να είμαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Τόσο χάλια που δεν έχετε λόγια, ε? :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Super το εκανες jaguaροφερνει οντως και για κιθαρωνι δεν θα ηταν ασχημο το σχημα, αυτη η γωνια της γεφυρας ομως ειναι χμμμμμμ εεε καπως.... :-\ :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bsiap Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Αν κανει κανα κρακ η γεφυρα μου πουλας το μπρατσο??? ;D https://www.facebook.com/pages/gnu/309711957521?ref=%20ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση