hyperpanos Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2011 Άψογος!!! Βασικά η τεχνική σου στα φτωχά μου αυτιά πλησιάζει το τέλειο :) +1000 όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Papaducci Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Γειά σε όλους και καλά μπάνια εύχομαι..επαναφέρω το θέμα για να πω ένα ευχαριστώ για την υποστήριξη και ότι το video πήρε την 5η θέση στις 10.. :) Εύχομαι σε όλους ένα καλό καλοκαίρι! www.yiannispapadopoulos.gr www.facebook.com/YiannisPapadopoulos.Guitar www.youtube.com/user/YiannisPapadopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Ρε παιδια...που ειναι ο Georgekam-θωρειτε μεγαλο ταλεντο στη κιθαρα ??? ??? ???οεο....!!! I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimskeet2002 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Ρε παιδια...που ειναι ο Georgekam-θωρειτε μεγαλο ταλεντο στη κιθαρα ??? ??? ???οεο....!!! 11ος μαλλον... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Μπράβο σε όλους. Εμένα μου αρεσε το παιδί που πήρε την 6η θέση. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiwtis Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 το ειχα λιωσει το βιντεο τον πρωτο καιρο που ανεβασες... πολυ ωραιο feeling ειδικα στο τελος....παρακολουθοντας ολη τη δεκαδα σε ειχα για πιοοο πανω >:(....ο πρωτος παντως τρελη παιχτουρα ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση