manos_m Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Καλημέρα σε όλους. Ένα instrumental κομμάτι μου. Το βίντεο γυρίστηκε με μια Digital Harinezumi κάμερα για να πετύχω το νοσταλγικό feeling των 8mm films. Πείτε μου τη γνώμη σας. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Πολλά αριστουργήματα έχουν πέσει τώρα τελευταία στο Noiz. Πάρα πολλά. Ζηλεύω ως παίκτης, ευχαριστιέμαι όμως ως ακροατής. Μπράβο. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 καταπλικτικο! μου αρεσει πολυ που γραφεις "Pop" μουσικη γιατι γουσταρεις και οχι για να "πουλησεις" ειμαι φαν σου τελος! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manos_m Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Eυχαριστώ πολύ για την ακρόαση/θέαση και για το σχόλιό σας! Τιμή μου! ειμαι φαν σου τελος! ;D Makes me more than happy!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Πολύ ωραίο και ειλικρινές κομμάτι. Αναδίδει μια ηρεμία και μια απλότητα κατασταλαγμένου ανθρώπου που δεν έχει ανάγκη για φανφάρες. Το βίντεο θα το προτιμούσα με την κάμερα εντελώς στατική. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manos_m Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Πολύ ωραίο και ειλικρινές κομμάτι. Αναδίδει μια ηρεμία και μια απλότητα κατασταλαγμένου ανθρώπου που δεν έχει ανάγκη για φανφάρες. ;D ;D Ναι ναι εγώ είμαι αυτός ! ;D ;D Ευχαριστώ πάρα πολύ! Το βίντεο θα το προτιμούσα με την κάμερα εντελώς στατική. Καλή, χρυσή η κάμερα, αλλά "κουνιέται" με το παραμικρό. Δεν έχει καμία επιλογή stabilizer (για σωστή εξομείωση του 8mm ;) ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Ηχος και εικομα δενουν υπεροχα.Πολυ πολυ ομορφο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manos_m Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Ηχος και εικομα δενουν υπεροχα.Πολυ πολυ ομορφο! Επειδή το βίντεο είναι περισσότερο "αφηρημένο" ήταν λίγο δύσκολο να "δέσουν", αλλά πιστεύω (και χαίρομαι που μου το λες), ότι τελικώς "βγήκε". Να σαι καλά! Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση