V.P. Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2008 ρε παιδια που πηγε η τροποποιηση???? τεσπα, αυτο ηθελα να προσθεσω στο τελευταιο ποστ μιας και η αλλη ερωτηση απαντηθηκε... δευτερον, τα pedaltrain που ειναι πιο φτηνα???? κοιταξα το musicoffice, ειδα εδω το music schmidt ( οχι οτι τα βρηκα εκει αλλα λεμε τωρα.... )...ελλαδα ή καπου απο εξωτερικο??? το εχει ψαξει κανεις να βοηθησει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2008 πραγματικα συγγνωμη για τα απανωτα απ, αλλα επειδη προεκυψε προσφορα για μεταχειρισμενη και ψαχνω να δω ποια ειναι τελικα η πιο φτηνη της τιμη, ξερει κανεις κατι τελικα???pedaltrain απο που πιο φτηνα??????????plzzzzzz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2008 Το guitarstore στα εξάρχεια έχει pedaltrain σε καλές τιμές http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
teo.gp Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2008 Αυτή μου στοίχησε €160 με τα μεταφορικά από thomann. Προτίμησε κάτι βαρύ αλλά στιβαρό παρά κάτι ελαφρύ σήμερα-είμαι-αύριο-δεν-είμαι... ;) ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2008 τωρα μεταξυ μας, αμα θες να πατησεις το πεταλακι του jam εκει μεσα χωμενο που ειναι πως το κανεις???? ειναι λιγο καπως χαοτικα αυτα τα εντελως επιπεδα pedal cases... γιαυτο την ψαχνω με μια pedaltrain.... ευχαριστω flea.... για να μεινει για τους επομενους: στο guitarstore τις εχει ελαχιστα πιο κατω απο την αντιπροσωπεια, το musicoffice.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
teo.gp Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2008 τωρα μεταξυ μας, αμα θες να πατησεις το πεταλακι του jam εκει μεσα χωμενο που ειναι πως το κανεις???? ειναι λιγο καπως χαοτικα αυτα τα εντελως επιπεδα pedal cases... γιαυτο την ψαχνω με μια pedaltrain.... ευχαριστω flea.... για να μεινει για τους επομενους: στο guitarstore τις εχει ελαχιστα πιο κατω απο την αντιπροσωπεια, το musicoffice.... Ποιό πετάλι? Δικής μου κατασκευής είναι τα custom που βλέπεις... Μάλλον δεν φαίνεται καθαρά, αν προσέξεις όμως υπάρχουν 3 επίπεδα σε ύψος έτσι ώστε να υπάρχει πρόσβαση σε οποιοδήποτε πετάλι πολύ εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2008 Kι εγώ το ίδιο πιστεύω με το rainbowe. Επειδή έχω μια Pedaltrain medium, βάζω μόνο τα απολύτως απαραίτητα πετάλια για τα λάιβ (6-7) και αποκλειστικά σε easy to access θέσεις, κάτι που ήταν πραγματικός πονοκέφαλος. Τα άλλα μένουν στο σπίτι και καμιά φορά μπαίνουν αλλαγή, και ένα-δυο από τα λαιβάδικα κάθονται στον πάγκο. Δεν έχει τίποτα το κακό βέβαια η τακτοποίηση ενός... στρατού από πετάλια σε μια τέτοια πεταλιέρα, απλά προσωπικά με ενδιαφέρει να χρησιμοποιούνται όλα, αμέσως και εύκολα εκτός σπιτιού. :) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση