Προς το περιεχόμενο

Πανελληνιες!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πάω να γυαλίσω το καλάσνικωφ 

Αυτα αν μενεις στο κεντρο .... θα σου χρειαστουν.... ::)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 94
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Καταρχάς, καλημέρα σας... Και ηρεμία βρε παιδιά... Μην σκοτώνεστε...

SF αν θεωρείς την όποια χώρα μπ***ο φύγε... Δεν σε κρατάει κανείς... Όπου γη και πατρίς... Αλλά άσε εμάς να ξελασώσουμε αυτά που η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ γενιά έκανε... Και τα λάθη που ΕΣΕΙΣ δεν διορθώσατε και διογκώσατε... (και μην ακούσω κάτι του τύπου "εγώ δεν έκανα κάτι", η ανοχή είναι συννενοχή)... Η φυγή είναι ατομική λύση την οποία φυσικά έχει μπει στο μεδούλι του Έλληνα, να βολέψει το παιδί ΤΟΥ, να μην πληρώσει ΑΥΤΟΣ φόρο κλπ... Άρα με το να πρεσβεύεις την φυγή γίνεσαι πιο Ελληνάρας από όλους...

Διάβασα κάπου ότι οι "σκράπες" έγιναν πετυχημένοι επιχειρηματίες... Σε ποια δεκαετία έγινε αυτό? Γιατί από όσο θυμάμαι αν βγεις τώρα στην αγορά εργασίας η επιτυχημένη επιχείρηση που μπορεί να ξεκινήσει κάποιος είναι μία ή εξής: ΚΑΜΙΑ!!! Τώρα αν στο 80 που μας ταΐζανε με ευρωπαϊκά (δανεικά) κουτάλια μπορεί να ηταν πιο εύκολα τα πράματα αλλά τώρα δεν νομίζω...

Γνώμη μου πάντα που τίθεται προς συζήτηση...

LA ROJΑ ARMADA

Αυτα αν μενεις στο κεντρο .... θα σου χρειαστουν.... ::)

Προς ώρας εμφανίζομαι στη πρωτεύουσα σπανίως ,αλλά οσονούπω προβλέπεται να είναι απαραίτητο΄αξεσουάρ της περιήγησης μας ,όχι μόνο στο κέντρο ,αλλά και στα περίχωρα  ;D

όπως είπε και κάποιος φίλος πιο πάνω ,ανήκουμε σε γενιά που φταίει ,είτε για τη συμμετοχή μας ,είτε για την απουσία μας . Γενική άποψη βέβαια -αποκλείεται να ξέρουμε για όλους τι έκαναν και τι όχι -αλλά σαν μέσος όρος ναι βλάψαμε και πρέπει να βρούμε τρόπο να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε.

Σίγουρα όμως Νικόλα και Νίκο ,όχι με το να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας .

Ποιός π@στ@ς μου πήρε τη τελαμώνα τη βεραμάν ?  ;D

No one wants an alien

Superfunk Ζούμε για να σ'ακούμε!

Όταν έχω προβλήματα.....Απορίες.....Στενοχώριες.....Ο Superfunk είναι πάντα εδώ........ :'( :'(

Για αυτό μην τσακώνεσαι και χαλάς την εικόνα σου στους οπαδούς σου για χαζομάρες...... :-\ :(

Αλλά άσε εμάς να ξελασώσουμε αυτά που η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ γενιά έκανε.

ρε συ εγω ημουν 16 ετων οταν βγηκε ο ...Τσοβολας... ;D ;D

(και μην ακούσω κάτι του τύπου "εγώ δεν έκανα κάτι", η ανοχή είναι συννενοχή)...

σε αυτο εχεις απολυτο δικιο...

SF αν θεωρείς την όποια χώρα μπ***ο φύγε... Δεν σε κρατάει κανείς...

οχι ρε...ΕΔΩ θα μεινω.... ;D να δωσω τον αγωνα τον καλο....(τα ΒΕΡΟΛΙΝΑ τα αφησα για τη συνταξη... ;D).....παρ'ολα αυτα ειναι καλο να γνωριζεις που ΑΚΡΙΒΩΣ ζεις και θες δε θες σε μπ....ζουμε (μακαρι να βαλει ο θεος το χερι του,γιατι απο....ανθρωπους δεν περιμενω πλεον τιποτα.....και να ξαναγινει αυτο που ΜΠΟΡΕΙ να γινει.....)

Άρα με το να πρεσβεύεις την φυγή γίνεσαι πιο Ελληνάρας από όλους...

Δεν νομιζω οτι το να εχεις επαφη με την πραγματικοτητα σε κανει Ελληναρα...δηλ.εσυ με ανεργια 30% , μια εντελως διαλυμενη οικονομια και με τους..Μπολεκ & Λολεκ να κυβερνανε τη χωρα .... σε εναν νεο και ικανο ανθρωπο που μπορει να φυγει τι προτεινεις?

Εγω απο το να περιφερεται απο γραφειο ανεργιας σε γραφειο ανεργιας και απο...σαλαμοκοφταδικο σε σαλαμοκοφταδικο του προτεινω να παει εξω ....να στελνει και κανα φραγκο στον ερημο τον πατερα.... ;D

Φυσικα αν δω ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και ουσιαστικες αλλαγες στον τροπο που δουλευει αυτη η χωρα θα ειμαι ο ΠΡΩΤΟΣ που θα του πω..."γυρνα πισω"....

SF

Δεν περιποιείς τιμή στο πρόσωπό σου, ούτε στην ανώτερη παιδεία που λες  πως έλαβες στις ΗΠΑ, προκαλώντας τον άλλο για κλωτσομπουνίδια

Αυτός που τον έκανε η φύση σφίχτη δεν είναι ανώτερος του μικρόσωμου, τουλάχιστον δεν είναι στον 21ο αιώνα, στην Εποχή του Λίθου σίγουρα ήταν

Και κάποια στιγμή θα γυρίσει η τύχη σου και θα πέσεις σε πιο σφίχτη από σένα, και θα σου 'ρθει πίσω το μπούμερανγκ σφυρίζοντας και θα σου κόψει τα δάχτυλα με τα οποία πιάνεις το ΛΑ...

• Moderator

Η στροφή προς "το εξωτερικό" επιβάλλεται από την πραγματικότητα για πολλούς. Πρέπει όμως να κρατάμε κατά νου 2 πράγματα:

1. Το να πάει κανείς σε μια άλλη πόλη στην Ευρώπη δεν πρέπει να θεωρείται (ακριβώς) μετανάστευση. Η Ε.Ε. έχει δαπανήσει πολλά δισ. Ευρώ τις τελευταίες δεκαετίες ακριβώς προς αυτή την κατεύθυνση. Και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι το πράττουν με μεγάλη ευκολία. (Πηγαίνουν από το Παρίσι στη Χάγη όπως εμείς πηγαίνουμε απο τη Λάρισα στο Βόλο  ;D )

2. Η διαρκής διαπίστωση ότι όλα εδώ είναι μπουρδέλο,  ότι θα καταστραφούμε και ότι σε 2 μήνες θα κυκλοφορούμε με κουμπούρια  αφενός δεν ευνοεί κανένα αφετέρου αδικεί όσους προσπαθούν για το αντίθετο. Προσωπικά έφαγα 5 "μεροκάματα" στις Ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες για να καταφέρω να πληρώσω φόρους στο "μπουρδέλο" για δραστηριότητές μου στο εξωτερικό. Την φυγή, πρέπει να την αντιλαμβανόμαστε ως εξωστρέφεια για να στηρίξουμε το σπίτι μας και όχι ως εγκατάλειψη.

Την φυγή, πρέπει να την αντιλαμβανόμαστε ως εξωστρέφεια για να στηρίξουμε το σπίτι μας και όχι ως εγκατάλειψη.

αυτο λεω και εγω

SF

Δεν περιποιείς τιμή στο πρόσωπό σου, ούτε στην ανώτερη παιδεία που λες  πως έλαβες στις ΗΠΑ, προκαλώντας τον άλλο για κλωτσομπουνίδια

Αυτός που τον έκανε η φύση σφίχτη δεν είναι ανώτερος του μικρόσωμου, τουλάχιστον δεν είναι στον 21ο αιώνα, στην Εποχή του Λίθου σίγουρα ήταν

Και κάποια στιγμή θα γυρίσει η τύχη σου και θα πέσεις σε πιο σφίχτη από σένα, και θα σου 'ρθει πίσω το μπούμερανγκ σφυρίζοντας και θα σου κόψει τα δάχτυλα με τα οποία πιάνεις το ΛΑ...

περασε και δεν ακουμπησε.... ::),και σου ξαναλεω στις ΗΠΑ δεν ελαβα παιδεια...δεξιοτητες ελαβα...... παιδεια ειχα απο τα... πριν.... ;D (τι το κακο βρισκεις στις...μονομαχιες...και οι ρομαντικοι ποιητες απο μονομαχια σε μονομαχια ετρεχαν....δεν ειχαν παιδεια??? ;D)

Αυτός που τον έκανε η φύση σφίχτη δεν είναι ανώτερος του μικρόσωμου,

το ξερω οτι ο Νικολας (1,95 & σωματωδης) δεν ειναι ανωτερος μου (1,80 με τακουνια....και τωρα με τη διαιτα 75 κιλα... ;D)... ;D...αφου εγω ξερω καρατε,ζιου ζιτσου,κουνγκ φου & αλλες ιαπωνικες λεξεις.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου