Προς το περιεχόμενο

Πανελληνιες!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευλογημένοι αυτοί που κατάλαβαν από νωρίς την αχρηστία του κυνηγιού του "βαθμού", του πτυχίου, του μεταπτυχιακού...

Μάαααλιστα. Τι να το κάνεις το πτυχίο και την μόρφωση, τρίχες κατσαρές. Χάνεις χρόνο, άνεργος θα είσαι. Έχω ένα θείο, θα σε βάλει στο δημόσιο. Μην σκάς. Στην τελική πήγαινε σε ένα talent show, καλή φωνή έχεις. Δεν βλέπεις πόσα βγάζουν οι υδραυλικοί. Εσύ θα κάθεσαι να διαβάζεις;

Τι λέτε μωρέ; Ευλογημένοι αυτοί που δεν θέλουν την μόρφωση; RayDTutto, ελπίζω να μην είναι σωστά διατυπωμένο και να το εννοείς διαφορετικά. Αλλιώς το μήνυμα που περνάς είναι....

Όλοι μου οι καλοί φίλοι και συμμαθητές που ήταν "σκράπες" στο σχολείο έγιναν επιτυχημένοι επιχειρηματίες.

Σε ποιό σχολείο πήγες; Αυτό το ακούω πρώτη φορά. Ψέματα, το έχω ξανακούσει από άτομα των οποίων η άποψεις και η στάση τους έχουν την ίδια αξία με τα ελληνικά ομόλογα.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 94
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Το ειχα το συναισθημα για 14 μαθηματα που εδωσα τοτε!!!

Εποχές...

Καλα δεν ειναι και το τελος του κοσμου οι πανελληνιες,

Εγω ηθελα πανεπιστημιο, μπηκα τει τελικα,

αν γυρνούσα πισω το χρονο σε ιδιωτικη σχολη θα πηγαινα

η' στο εξωτερικο (και θα εμενα και εκει  ;D ).

Σιγουρα οσο πιο βαρυ ειναι το πτυχιο τοσο καλυτερα,

αλλα μεγαλώνοντας μαθαινεις οτι δεν ειναι ολα αυτο το ενα χαρτι.

Μεταπτυχιακα, Ξενες Γλωσσες, Υπολογιστες ολα παιζουν ρολο,

και κατι που το μαθαινεις αργοτερα ειναι οι ''δημοσιες σχεσεις''

που δεν μαθαίνονται οι ατιμες ευκολα, για να κλεισω μια συμφονια δεν μου ζητανε

πτυχια κτλ, αλλα ποσο καλα τα ''λεω''.

Οποτε οι δουλειες δεν ειναι ενα βιβλιο που το μαθαινεις και δεινεις εξετασεις αλλα τι σου μενει απο αυτο και πως το δουλευεις το εργαλειο... στο λογο απευθύνομαι  ;D

Καλη επιτυχια στα παιδια που δεινουνε και μην αγχωνόσαστε  

ωραίο το θέμα των πανελληνίων. Οι διορθωτές ανήκουν άραγε στο μικρό ποσοστό των χρηστών του διαδικτύου ώστε να αξιολογήσουν ένα τέτοιο γραπτό?

...κι ένα παιδί φτωχής οικογένειας που δεν διανοείται να ζητήσει από το μπαμπά του υπολογιστή, τι εξοικείωση έχει με το διαδίκτυο ώστε να γράψει έκθεση με τέτοιο θέμα;

είμαι περίεργος αν θα το κουβεντιάσουν αυτό τα ΜΜΕ

Ίσως γιατί σε στείλαν για σπουδές ενώ εγώ πήγα.

Μπα και εγω μονος μου πηγα και ο λαλακας ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ..... ;D  

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Ωδειοκώστα και Χταπόδη:

Συγχωρήστε με που δεν συγχέω την παιδεία και την εκπαίδευση με την απόκτηση χαρτιών.

Που δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι στα ελληνικά σχολεία δίδεται έστω και ίχνος παιδείας.

Που δεν θεωρώ ότι αυτός που αποτυγχάνει να επιτύχει (καλό) βαθμό στα ελληνικά σχολεία είναι πραγματικά ανίκανος και αυτός που επιτυγχάνει (καλό) βαθμό και άρα περνάει στο πανεπιστήμιο είναι ο ικανός.

Που πιστεύω ότι τα ελληνικά σχολεία πνίγουν τη δημιουργικότητα και αφήνουν τη μεθοδικότητα της παπαγαλίας να θριαμβεύει - και έτσι δίνεται η δυνατότητα σε μέτρια μυαλά να είναι άριστοι μαθητές και σε άριστα μυαλά, μέτριοι μαθητές.

Αλλά αυτά πιστεύω.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Αλλά αυτά πιστεύω.

και δεν εισαι και ο μονος.... ;D

και μην νομιζεις οτι και εξω τα Παν/μια δινουν "παιδεια"....ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ/ΓΝΩΣΕΙΣ δινουν σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ τομεις ...αυτο φυσικα και δεν ειναι παιδεια (οι μεγαλυτεροι ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ που εχω γνωρισει στη ζωη μου ειχαν ενα κιλο...πτυχια ο καθενας..... ;D)  

απο την αλλη τυχερος οποιος χρησιμοποιει εστω και το 50% των δεξιοτητων/γνωσεων αυτων,εγω δεν χρησιμοποιησα ποτε ουτε το 10%......ολα πανω στη δουλεια τα εμαθα.... ;D,απο την αλλη αν δεν ειχα αυτα τα ...φτυχια δεν θα με χρυσοπληρωναν...οποτε μαλλον χρειαζονται... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Ολοψυχα καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια που δινουν εξετασεις!

Να δουμε ποτε θα αλλαξει αυτο το συστημα της τεραστιας ψυχικης φθορας για τους εξεταζομενους και τις οικογενειες τους..

Τι σοι εκπαιδευση ειναι αυτη που οδηγει τους επιμορφουμενους σε καταστασεις ακομα και καταθλιψης?Εξω απ τη φυση μας ειναι η κατασταση...

Ρητορικο το ερωτημα,δεν εισαγω εναυσμα για κουβεντα.(μαλλον..)

Σημερα στη δουλεια 2 συναδελφοι με παιδια υποψηφιους,ηταν σε κατασταση εκτακτου αναγκης... :o

Βαδίζουμε για μία ακόμη φορά στην απαξίωση θεσμών (όπως εκπαίδευση) με έναν μάλλον άνετο (to put it mildly) τρόπο και μάλλον θα αποχωρήσω αφήνοντας την πίστα στο λαϊκό πρόγραμμα.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

@SF

Δεν μίλησα για πανεπιστήμια στο θέμα της παιδείας. Για σχολεία μίλησα. Η κόρη μου πηγαίνει σε γαλλικό σχολείο. Και ναι, η παιδεία είναι μπόλικη, σε σημείο βαρεμάρας.

Γεια σου Audiokosta, intelligentsia...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου