Superfunk Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 έγραψες απρεπέστατους χαρακτηρισμούς απλα επεστρεψα την πρωτοφανη προσβολη που μου εγινε.... τωρα για χαρακτηρισμους...ψαχνω να βρω αλλα δεν βρισκω (εκτος κι αν θεωρεις το "μαγκα" και το "ρε μεγαλε" απρεπη χαρακτηρισμο) προσπάθησες να τους γυρίσεις στο αστείο δεν προσπαθησα να γυρισω τιποτα σε...αστειο.....αστειος ειναι ο τροπος που καποιοι γυρισαν την κουβεντα σε βαρος μου με αναφορες σε μονομαχιες,κλωτσομπουνιδια και αλλα τετοια φαιδρα....απλα ξερεις ,μια και με εχεις γνωρισει απο κοντα ,οτι στη ΒΛΑΚΕΙΑ απαντω με το χιουμορ (και οχι με κλωτσοπατιναδες...) βάσει των κανονισμών βάσει των κανονισμών απαγορευονται και οι προσωπικες επιθεσεις,μια και ο κανονισμος δεν με προστατευει απο αυτες..προστατευω εγω τον εαυτο μου. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 κοίτα τον που θέλει να βγει κι από πάνω... Αλλοιως αν εχεις προβλημα..καβαλα το ποδηλατακι σου και ελα να τα βρουμε απο ΚΟΝΤΑ. Ειμαι στη διαθεση σου ΟΠΟΤΕ θες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Γιατι βλεπεις εσυ πουθενα προσκληση σε κλωστοπατιναδα? Μονο στο...επιθετικο σου μυαλο την βλεπω εγω. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 ...προστατευω εγω τον εαυτο μου. Ρε συ Nick telecaster (o telecaster Nick είναι άλλος ;D) για τι σου την λένε όλοι ρε φίλε ; Πες τους για την νέα ''street fighting man'' telecaster που έφτιαξες να τους βουλώσεις το στόμα :) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Ok... Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις