Superfunk Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 πράγματι Καλα αυτο ειναι σιγουρο ... (αν καταλαβες οτι η προσκληση μου στον Νικολα να τα βρουμε απο κοντα οποτε θελει ηταν προσκληση για κλωτσομπουνιδια......δηλ.εσυ οταν εχει διαφορες με καποιον και τον συναντας απο κοντα για να λυσετε τις διαφορες σας παιζεις κλωτσομπουνιδια?) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 ...μονο καμμια συμβουλη για το δολλαριο στον Κυναιγυρο δινω...και ειναι σχεδον παντα σωστη..κι ας γκρινιαζει για πενταροδεκαρες.... ;D) ...έχω χεστεί στα φράγκα... σας γράφω από τις Μαλδίβες.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 ......δηλ.εσυ οταν εχει διαφορες με καποιον και τον συναντας απο κοντα για να λυσετε τις διαφορες σας παιζεις κλωτσομπουνιδια? Toυ Νικόλα πάντως...πιό πολύ τον πονάει εάν του φάς το φαϊ του...το έκανα την τελευταία φορά ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Δεν τρωω ρε σου λεω...κανω διαιτα......ουτε...ΣΟΥΒΛΑΚΙ δεν μπορω να φαω ..... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 "Frankly my dear, I don't give a damn" και όχι dime. Αλλά άμα έχεις το μυαλό σου συνέχεια στα λεφτά, αυτά συμβαίνουν.... ;D Να πω κι εγώ την προσωπική μου εμπειρία από τις Πανελλήνιες; Έδωσα μια φορά νομίζοντας ότι θέλω να γίνω γιατρός. Πήρα σε όλα κοντά στη βάση εκτός από έκθεση που πήρα 19. Απογοητεύτηκα δε τόσο πολύ για αυτό το 19 (είχα γράψει ένα σωρό ηλιθιότητες που δεν πίστευα, απλά είχα μάθει τον σωστό τρόπο που πρέπει να γράφονται οι βλακείες ώστε να εντυπωσιάζουν τους διορθωτές) που αποφάσισα να μην ξαναδώσω παρά τις απελπισμένες κραυγές ολόκληρου του περιβάλλοντός μου περί του ότι καβάτζωσα τον αστάθμητο παράγοντα οπότε είμαι με το ένα πόδι μέσα. Μετά ξεκίνησε μια ωραία Οδύσσεια Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 "Frankly my dear, I don't give a damn" και όχι dime. Εχεις απολυτο δικιο αλλα ειναι η καπιταλιστικη μου αντεθνικη συνειδηση που δεν με αφηνει να περασω μια μερα χωρις να σκεφτομαι το χρημα.... ;D....(gone w/ the wind σου λεω..... ;D).....ασε που το χρειαζομαι για να πληρωνω τα μαθηματα καρατε και κλωτσομπουνιδιου..... ::) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Να πω κι εγώ την προσωπική μου εμπειρία από τις Πανελλήνιες; Έδωσα μια φορά νομίζοντας ότι θέλω να γίνω γιατρός. Να πω κι εγώ την προσωπική μου εμπειρία από τις Πανελλήνιες...πρώτα από όλα τότε, δεν τις έλεγαν Πανελλήνιες...αλλά δεν θυμάμαι πως τις έλεγαν. Έδωσα στην Καλών Τεχνών γιατί νόμιζα ότι πρέπει να γίνω ζωγράφος...Τότε η Καλών Τεχνών έπερνε 50 άτομα και ήρθα 55ος...σήμερα κάνω το σταυρό μου που δεν πέρασα!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Δυστυχως με σοφιστιες του πρωκτου δεν με πειθεις για τις...αγαθες σου προθεσεις... Νίκο, έγραψες απρεπέστατους χαρακτηρισμούς, προσπάθησες να τους γυρίσεις στο αστείο (αυτή τη φορά δεν πολυπέτυχε) και συν τοις άλλοις σόρυ που θα στο πω εντελώς χύμα αλλά λέγοντας συνεχώς τα ίδια και τα ίδια επί σειρά ετών σε ένα σημείο που δεν έχουν θέση (μουσικό φόρουμ) βάσει των κανονισμών, ακούγεσαι πια σαν broken record και με αυτό τον τρόπο χάνεις όλο και περισσότερη από την αξιοπιστία σου, κάτι που φυσικά δεν θα έπρεπε να γίνεται γιατί είσαι πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Να πω κι εγώ την προσωπική μου εμπειρία από τις Πανελλήνιες...πρώτα από όλα τότε, δεν τις έλεγαν Πανελλήνιες...αλλά δεν θυμάμαι πως τις έλεγαν. Εισαγωγικές. Αλλά εσύ μήπως ήσουν νωρίτερα, τότε που δίνανε στο κρυφό σχολειό; Για τότε, δεν ξέρω. ;) :P When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Εισαγωγικές. Αλλά εσύ μήπως ήσουν νωρίτερα, τότε που δίνανε στο κρυφό σχολειό; Για τότε, δεν ξέρω. ;) :P ...όλο κρυάδες....το 77 έδωσα σαν παιδί και εγώ.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις