Προς το περιεχόμενο

Πανελληνιες!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε χρειάζεται η γνώμη μας για τα πάντα...

Σιγα ρε μεγαλε που θα παρω & την αδεια σου για να πω την αποψη μου...

Δε πας καλα μου φαινεται.... ::)

Επισης (μια και με προσεβαλες χωρις να σε προσβαλω εγω) καλύτερα να χρηματοδοτουμαι απο .....παντου και παντα (τετοια μαλακια πρωτη φορα ακουω....με ξερεις και απο...προχθες για να ξερεις απο που...χρηματοδοτουμαι ρε μαγκα?)  παρα απο την μαμα και τον μπαμπα...

I WORK for a living my friend....

Δεν ξερω πως διαφεντευεις την οικογενεια σου & πως εχεις συνηθισει να μιλας στο....ποιοτικο περιβαλλον σου....αλλα  οταν απευθυνεσαι σε εμενα θα μιλας ΕΥΓΕΝΙΚΑ και με ΣΕΒΑΣΜΟ...εστω κι αν διαφωνεις με τις αποψεις μου.....και δεν θα κανεις προσωπικες επιθεσεις...

το καταλαβες αυτο.....?

Οκ?

Αλλοιως αν εχεις προβλημα..καβαλα το ποδηλατακι σου και ελα να τα βρουμε απο ΚΟΝΤΑ.

Ειμαι στη διαθεση σου ΟΠΟΤΕ θες....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 94
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ.

Μουσικός τσαμπουκάς.

MPW-11928

Παρακαλούμε μην πυροβολείτε τον πιανίστα

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

ετσι ειμαστε εμεις οι ανθελληνες φασιστες...τσαμπουκαδες.... ::)

ετσι ειμαστε εμεις οι ανθελληνες φασιστες...τσαμπουκαδες.... ::)

To καλσόν πρόσεχε μόνο .........

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

• Guru

Σιγα ρε μεγαλε που θα παρω & την αδεια σου για να πω την αποψη μου...

Δε πας καλα μου φαινεται.... ::)

Επισης (μια και με προσεβαλες χωρις να σε προσβαλω εγω) καλύτερα να χρηματοδοτουμαι απο .....παντου και παντα (τετοια μαλακια πρωτη φορα ακουω....με ξερεις και απο...προχθες για να ξερεις απο που...χρηματοδοτουμαι ρε μαγκα?)  παρα απο την μαμα και τον μπαμπα...

I WORK for a living my friend....

Δεν ξερω πως διαφεντευεις την οικογενεια σου & πως εχεις συνηθισει να μιλας στο....ποιοτικο περιβαλλον σου....αλλα  οταν απευθυνεσαι σε εμενα θα μιλας ΕΥΓΕΝΙΚΑ και με ΣΕΒΑΣΜΟ...εστω κι αν διαφωνεις με τις αποψεις μου.....και δεν θα κανεις προσωπικες επιθεσεις...

το καταλαβες αυτο.....?

Οκ?

Αλλοιως αν εχεις προβλημα..καβαλα το ποδηλατακι σου και ελα να τα βρουμε απο ΚΟΝΤΑ.

Ειμαι στη διαθεση σου ΟΠΟΤΕ θες....

Εξαιρετικό!

Επιτέλους!

Ας δούμε λίγο λίγο το πόστ μου και τα σημεία που σε ενόχλησαν...

Και τότε μπαίνει ο κάποιος που μένει Ελλάδα/εξωτερικό/Αμερική
Δε βρίσκω κάτι το κακό ή το προσβλητικό έδω... Άσε που δεν είσαι ο μόνος... κι εγώ και ο bloody και κόσμος άλλος έχει ζήσει κι εδώ και έξω...

έχει γνώση κιθάρας/οικονομικών
Και εδώ τίποτα το κακό... Εγώ έχω γνώσεις πιάνου/κλασσικής σύνθεσης. Κάποιος άλλος έχει γνώση κιθάρας και οικονομικών.

έχει δουλέψει/σπουδάσει/χρηματοδοτηθεί από παντού και πάντα όπως φαίνεται
Ναι... εδώ μπορεί να ενοχλεί, το καταλαβαίνω, αλλά και πάλι για μία εντύπωση μιλάω. Δε με ενδιαφέρει η φορολογική σου ενημερώτητα για να κάτσω να βρω τι έχεις κάνει και που...

και πράτει ως οδοστρωτήρας για οτιδήποτε έχει σχέση με Ελλάδα/αξίες/εκπαίδευση.
Εδώ μάλιστα... πες ότι είναι ψέμα αυτό...

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω: ΕΛΕΟΣ πια... Κάποια πράγματα ας μείνουν ασχολίαστα επιτέλους... Αυτό το καταραμένο post count μπορεί να μείνει με 3 λιγότερα ποστ. Δε χρειάζεται η γνώμη μας για τα πάντα...
Εεε ναι... I've had enough. φυσικά να σε σταματήσω, ούτε λόγος. Γνώμη μου (για τη γνώμη σου) και η δική σου (για Ελλάδα, αξίες, εκπαίδευση, κλπ καθώς και για τη δική μου γνώμη και την χρηματοδότησή μου απ'τον μπαμπά και τη μαμά, κοκ...)

Πάμε τώρα στα δικά σου.

Το από πού χρηματοδοτήσε ομολογώ ότι ήταν λίγο άσχετο, όπως είναι άσχετο και το δικό σου. Στο κάτω κάτω, πολύ χαίρομαι που you work for a living, and so do I! ;)

Τέλος στο ζήτημα σεβασμού, νομίζω ότι σε κανένα (σχεδόν, για να μην είμαι απόλυτος) σημείο δε σε προσέβαλα, αλλά θα έπρεπε να ξέρεις ότι το σεβασμό τον κερδίζεις, δεν τον απαιτείς. Να μιλήσω για κιθάρα... ποτέ μου. Μόνο άσχετος δηλώνω. Για κάποια άλλα θέματα, ας έχω κι εγώ τη γνώμη μου...

Κατά τα άλλα, για καφέ όποτε θες (με λιγο σφιχτό το πρόγραμμά μου, με τα μαθήματα και όλα αυτά), και είμαι σίγουρος ότι μια εντύπωση που μπορεί να υπάρχει θα χαθεί (όπως χάθηκε με τόσους άλλους που νόμισα και βρέθηκα από κοντα και άλλαξα γνώμη...). Άνθρωποι είμαστε. Με το ποδηλατάκι μου, μπορεί να μην έρθω, γιατί με το καλοκαίρι ιδρώνω, αλλά με το μετρό (αν δεν έχει απεργεία), γιατί όχι! :)

Δυστυχως με σοφιστιες του πρωκτου δεν με πειθεις για τις...αγαθες σου προθεσεις...το ποστ σου ηταν 100% ειρωνικο και προσβλητικο ,μεγαλο παιδι εισαι δεν χρειαζεται να κρυβεσαι πισω απο το δακτυλο σου.

Αποφευγω τους καφεδες γιατι μαζι με το κομπολοϊ με χτυπησαν στο στομαχι,μονο ραντεβου για μονομαχιες δεχομαι πλεον.....

Εδώ μάλιστα... πες ότι είναι ψέμα αυτό...

η Ελλαδα,ετσι οπως την εχουμε καταντησει,  ειναι μια... 99% δια το πεος χωρα...μονο ΕΣΥ δεν το εχεις συνειδητοποιησει αυτο,trust me....  ;),το γεγονος οτι αναφερομαι συχνα στο ποσο 99% δια το πεος ειναι (η μαλλον την εχουμε καταντησει)  μπορει να ενοχλει καποιους (ειδικα καποιους...αρτι αφηχθεντες σαν και εσενα)  αλλα frankly my dear I don't give a dime.....

Εεε ναι... I've had enough.

και εγω αισθανομαι το ιδιο για πολλα απο αυτα που εχεις πει (ειδικα για το.."παιδια γινετε μουσικοι , θα βγαλετε τρελλα λεφτα & θα εχετε μια ανετη ζωη  στην τεραστια..μουσικη σκηνη της Ελλαδας που.......σφυζει απο οικονομικη υγεια και δραστηριοτητα"...... ;D) αλλα "δεν σε σχολισα προσωπικα..... ουτε σε χλευασα επειδη εχεις ζησει εξω και εχεις...χρηματοδοτηθει (εξακολουθω να πιστευω οτι αυτη σου η αττακα ειναι η πλεον ΑΚΥΡΗ που εχω διαβασει ποτε μου σε Thread εδω μεσα)....

O Nικόλας είναι σχεδόν 1.95 και αρκετά ογκώδης... Νίκο ξανασκέψου το...

ναι αλλα εγω ειμαι λυσσασμενο σκυλι,αλητης των δρομων και πρωην πεζοναυτης και εχω κτηνωδη ενστικτα ,I keep coming back like a mofo..... ;D

• Moderator

.....εγω ημουν investment banker (αερας κοπανιστος και πρασινα λουλουδια δηλαδη... ;D) για 13 συναπτα ,και κολασμενα... ;D ,χρονια........

Και τολμάς να λοιδωρείς τους σαλαμοκόφτες?  ;D

ειπαμε ντρεπομαι για αυτο,μη ξυνεις πληγες ... ;D...(δεν το κανω πια..... ;D..αληθεια σου λεω...,εφυγα οταν μας...διεταξαν...να προτεινουμε στους πελατες..μετοχες  της...ΑΤΕ στα 10 ευρω... (!)...μονο καμμια συμβουλη για το δολλαριο στον Κυναιγυρο δινω...και ειναι σχεδον παντα σωστη..κι ας γκρινιαζει για πενταροδεκαρες.... ;D)

Πολεμόχαρη φυλή μου ,που έλεγε κάποτε η Μαλβίνα  ;D

Αναζητούντε λυσσασμένα σκυλιά του πολέμου με μοχθηρό βλέμμα ,άνω του 1,95 για τη νέα κολεξιόν του Βασίλιος .

Πλεροφορίες Κον Παράγκα  ;D

Ψύχραιμα ρε παίδες ,τη καλημέρα μου ,πάω να γυαλίσω το καλάσνικωφ  ;D

No one wants an alien

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου