gregg Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Ενα πολυ απλο σεταπ στο guitar rig, αρκετη διαθεση για κιθαριτσα και λιγος χρονος για την προετοιμασια του βιντεου :P Ειπα να το μοιραστω μαζι σας μιας και το εφτιαξα. EMG pickups and bluesy tones just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Ωραίος μάγκα. ;) :) :) Και αυτός εδώ συμφωνεί μαζί σου περί EMG και bluesy tones: Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Και αυτός εδώ συμφωνεί μαζί σου περί EMG και bluesy tones: Mέχρι όμως να βρεθεί δίπλα σε έναν άλλο με τους κλασσικούς P90 και γίνει η σύγκριση... ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Σύκριση για ποιους? Είναι φιλαράκια και μάλιστα ο Luke θεωρεί τον "θείο" sensei του. ;) Gregg μην ακούς τον σαχλοφωνίστα... αυτό το μπακιτράκι πρέπει να το κάνουμε ντουέτο, με EMG κι'εγώ, έτσι για να σκάσει. :P ;D ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Σύκριση για ποιους? Είναι φιλαράκια και μάλιστα ο Luke θεωρεί τον "θείο" sensei του. ;) Για μάς τους κοινούς θνητούς ρε συ ;D ;D...Είδα πρόσφατα το συγκεκριμένο DVD...και έπαθα πλάκα από τον ήχο των P90 του sensei...Έχει πέσει στα χέρια μου μία πολύ ωραία Epiphone LP...και με ξύνει... :-\ :-* Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Ενα πολυ απλο σεταπ στο guitar rig, αρκετη διαθεση για κιθαριτσα και λιγος χρονος για την προετοιμασια του βιντεου :P το παιξιμο σουπερ ...οπως παντα......εχεις πολυ feeling ....γουσταρω τρελα......αλλα ο ηχος εμενα προσωπικα δεν με τρελανε ..πολυ hi-fi ...δεν ξερω κατι με χαλασε .Αλλα το παιξιμο ειναι πρωτο. RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Το παίξιμο στα γνωστά -δυσθεώρητα- ύψη. Ο ήχος σαφώς μοντέρνος και μ' αρέσει. Δεν θα μου άρεσε τόσο αν ήταν "τύπου" vintage ή ψιλομοντέρνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Ο ήχος ήταν καλός αλλά ο παίχτης δεν μπορούσε να πάρει τα κουλά του! Που πα ρε καραμήτρο!!?! :D ;D ;D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Απ'την άλλη όμως ... ο Γρηγόρης theoritai ... και όχι άδικα ;) www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Απ'την άλλη όμως ... ο Γρηγόρης theoritai ... και όχι άδικα ;) Α, δε ξέρω απο τέτοια... Εγω τα βιβλιάρια υγείας τα theoro στο κ.ε.π. Νέας Ιωνίας... ;) ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση