Προς το περιεχόμενο

Deja Voodoo Jam

z43k0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ένα κλιπάκι από μια πρόβα μιας νέας μπάντας που στήνουμε σε Blues Rock/ Groove style... τίποτα επιτηδευμένο... ένα take όπως έκατσε.

Υ.Γ (Στον ήχο του solo τα reverb / delay είναι πιο έντονα από ότι πρέπει, γιατί είναι ρυθμισμένα με βάση τον δικό μου ενισχυτή και όχι αυτόν του studio).

Deja Voodoo - Deja Voodo (Kenny Wayne Shepherd Cover)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ωραιο μαν. χρειαζεστε μια 2η κιθαρα κατα τη γνωμη μου ή λιγο πιο busy παιξιμο σε καποια σημεια απο τον ηδη υπαρχων κιθαριστα γιατι αδειαζει λιγο το πραγμα.

All in all, αυτο που ακουσα ηταν καλο. Επισης, μου εκανε εντυπωση ο ντραμερ. Ειχε ωραιο ηχο και το παιξιμο του ηταν μεσα στο κλιμα και σταθερο.

Ενημερωσε στα live.

just changed avatar :p

Σε ευχαριστώ gregg! Να είσαι σίγουρος θα υπάρξει σχετική ενημέρωση!

Δεύτερη κιθάρα θα αποφύγουμε να βάλουμε, θέλουμε να το κρατήσουμε σε 3 όργανα φάση και αν προκύψει ανάγκη για "γέμισμα" θα πάμε σε πλήκτρα. Πάντως ναι έχεις δίκιο ανά σημεία θέλει πιο busy παίξιμο.

Μια χαρα....γκρουβαρι το πραμα και δεν ειναι στην ασάφεια .Μπραβο.Οκ προβληματακια υπάρχουν αλλα πιστευω οτι θα βρειτε εσεις  ;) Συγχαρητήρια στον κιθαριστα επειδη παιζει με Strat και οχι με αυτες τις πως τι λενε να δεις ? mitson,kliston.....gibson  ;D ;D ;D

Thanks Mick77. Το συγκεκριμένο κομμάτι (αλλά και γενικά το blues rock).. σηκώνει strat και μόνο strat (και δη με single coils σε neck / middle, ακόμα και οι single coil humbuckers που έχω σε αυτήν δεν μου ακούγονται σωστά). Από την άλλη βέβαια, σε πιο "modern" πράγματα (π.χ Bonamassa, Tony Spinner ) ένα Les Paul οειδή είναι απαραίτητο... Όλα καλά είναι..δεν κολλάω σε μάρκες.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου