marathon Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Είναι ώρα να αλλάξω στη Fiber τους Ibanez SD (Μarillion και χρόνου θέλοντος) γιατί είναι πολύ πριμαριστοί και οξείς για τα γούστα μου. Έτσι έφτιαξα ένα κλιπάκι για να τους θυμάμαι και να έχω το πρίν και το μετά:D Ακολούθησα τη συμβουλή του Superfunk και χρησιμοποίησα για προενίσχυση το Tech California περισσότερο για να μαζέψω τα πρίμα και να ελέγξω τα μεσαία, κάτι που ο Καλιφόρνιας είναι μανούλα. Το κομματάκι δεν πέρνει βραβεία σύνθεσης, είναι περισσότερο μία βάση για αυτοσχεδιασμούς...ότι πρέπει για τεμπέληδες σαν και εμένα που παίζουν μία κι έξω. Περισσότερη ώρα μου πήρε να φτιάξω το Lisard παρά να παίξω τις κιθάρες... Προφανώς στο Gargeband, καρφί με Guitar Rig :D Fiber_Song2.mp3 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 An Mar, θεωρείται μεγάλο ταλέντο...γενικώς. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 πολυ ωραιο κομματι μεστο και ευρηματικο. ο ηχος αψογος και η κιθαρα...χωρις περιτα με ζουμι αλλα και εκει που χρειαστηκε ταχυτητα ...ουτε ο Χιωτης δεν σ'εφτανε καθε πενια και βαλσαμο να μαθαινουν οι νεοι και να ευχαριστιουνται οι οψιμοι. :) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 καθε πενια και βαλσαμο Δεν χρησιμοποιώ πένα φίλος.... ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Δεν χρησιμοποιώ πένα φίλος.... ;D Ξεπέρασες τον εαυτό σου ;D ;D ;D Αυτός ο συνδυασμός... «αισθησιακής ταινίας» με ψυχεδελικά περάσματα ήταν όλα τα λεφτά ;) Σου έχω και έναν καλό κιθαρίστα για ντουέτο. Λέγεται Yameth και γουστάρει και αυτός τις... αισθαντικές μουσικές ;D Όσο για τραγουδιστή... θα σου συστήσω τον απόλυτο ;D (που άμα θες παίζει και κιθάρα) ;D ;D ;D αλλά ονόματα δεν λέω... ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 εισαι μεγας τσοντάκιας μαραθώνιε ;) ;D ;D ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 .... και γουστάρει και αυτός τις... αισθαντικές μουσικές ;D Δηλ. τους αρακάδες. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Αφεντικό, εμείς πρέπει να γνωριζόμαστε από παλιά!!! Σίγουρα εργάστηκες στην αγαπημένη μου εταιρία όταν ήμουνα μικρός…να δεις πως τη λέγαν…….electric blue or something! :D ΩΡΑΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!! 8) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαύρη Γάτα Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 Α μου άρεσε πολύ! Και η κιθάρα είναι όμορφη με πολύ ωραίο ήχο. Απο την μέση και μετά λίγο με κούρασε αλλα δε βαριέσαι. Γενικά ηταν καλο Σα μέλος μου εισαι αχώνευτο αλλα μουσικά μου είσαι συμπαθείς. ;D ;D ;D Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 αλλα μουσικά μου είσαι συμπαθείς. ;D ;D ;D συμπαθής ;) Σα μέλος μου εισαι αχώνευτο σιγά-σιγά...δεν γίνονται όλα γρήγορα ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση