Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Ο άνθρωπος έχει γράψει τόσες ωραίες ροκιές κι εσείς δίνετε το 10΄ σ' αυτό. Δεν είστε απλά καρέκλες, είστε καναπέδες Τσέστερφιλντ! 1ον δεν δώσαμε 10άρι. Εδώ ισχύει το Eurovision rating , douze points δώσαμε. :P 2ον και σπουδαιότερον, chesterfield Χάρη είσαι και φαίνεσαι :P! Εγώ είμαι Le Corbusier - grand comfort ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manos_m Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Σταύρο Υποκλίνομαι!!!! Το ρεφραίν και η αλλαγή είναι out of this world. Τώρα αν θες να "ψυρίσουμε τη μαϊμού" (!), ίσως λίγο περισσότερο δουλειά στα drum rolls (περισσότερο flam και ίσως διαφορετικές αξίες, να ξεκινά από 16α και να πηγαίνει στην πορεία του μέτρου σε 32α). Το ξαναλέω, λέμε για να λέμε τώρα. ΤΑ ΣΠΑΕΙ το κομμάτι!!!! Μπράβο!!! Το πολυτάλαντος το ήξερα. Τώρα καταλαβαίνω ότι το ταλέντο δεν συνοδεύει μόνο ένα μουσικό ύφος! Thumbs up!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Ωραιο κομματι και εξαιρετικη ρυθμικη κιθαρα. Η παραγωγη ειναι ...καπως... ;D...αλλα αυτο εξηγειται λογω φτωχου εξοπλισμου και ...Ιαπωνα ντραμμερ... ;D Μου αρεσεις γιατι ξερεις να γραφεις ΜΕΛΩΔΙΕΣ κατι που σπανιζει πολυ στον "ροκ" χωρο στην Ελλαδα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Δεν εκπλησομαι γιατι σε θυμαμαι σε live στην Καβαλα που παιζατε διασκευες και τα εσπαγες πραγματικα, τοσο στη φωνη οσο στην κιθαρα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση :P αλλά δεν είχα την ευκαιρία να το ακούσω νωρίτερα. έτσι δίνω το παρόν σαν καλός groopie .... δεν έχω να πω τίποτα , μην επαναλαμβάνομαι . κιλ δε τζαπανιζ μαν ;D www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 @Χαρη χαιρομαι πολυ που σου αρεσε!Αν μπορω,ροκας ων,να ξυπναω την καρεκλα μεσα σε καποιους,ειναι μεγαλη μου επιτυχια... ;) @Μανο σε υπερευχαριστω για μια ακομα φορα για το τοσο ''υπερθετικο'' σου σχολιο. @Superfunk σε ευχαριστω πολυ!Η θετικη σου γνωμη εχει το ειδικο βαρος της εμπειριας και γνωσης σε πολλααα επιπεδα... ;) @kguitar αυτο που αναφερεις με τιμα αφανταστα μιας και το λαιβ ειναι αυτο που ειμαστε χωρις κοψε-ραψε και τεχνολογικες επιτηδευσεις...Να σαι καλα,μακαρι να γνωριζομασταν τοτε,να τα λεγαμε και να τζαμαραμε!Σε ευχαριστω! @Κωστα,αλλη φορα αν αργησεις βγαινεις Α/Α.Παντα αναμενω το σχολιο σου κι ας ειναι μουγκα στη στρουγκα.. ;D Οσο για τον γιαπωνεζο... Το...πολυβολο ηταν fill in στο συγκεκριμενο pattern του sequencer μου ειχε σπασει τα νευρα αλλα ελλειψει αλλων μεσων δεν μπορουσα να το αλλαξω-αφαιρεσω..και ενω ηταν για να παιξει μια, αντε δυο φορες..πυροβολουσε κατα βουληση.. ;D Σε υπερευχαριστω αδερφε! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Αλλος ένας φανατικός groupie εδώ! Οτι ήταν να ειπωθεί, ειπώθηκε ήδη από τους προηγούμενους. Κομματάρα! Δεν διαφωνώ με την προσέγγιση dance, όμως στον συγκεκριμμένο χώρο παίζουν με τα εκατοστά των bpm για το σωστό groove. Εκεί προδίνεται το QY... Με πιό laidback beat θα είχε σοβαρές πιθανότητες να μπεί σε ραδιοφωνικό playlist. Το συγκεκριμένο beat παραπέμπει σε techno. Είμαι κι εγώ της άποψης πως πρέπει να το ξανακάνεις. Δεν είναι για το συρτάρι. Αν μπορώ να βάλω κι εγώ κάποιο χέρι, εδώ είμαι. ;) Συγχαρητήρια! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Αλλος ένας φανατικός groupie εδώ! Οτι ήταν να ειπωθεί, ειπώθηκε ήδη από τους προηγούμενους. Κομματάρα! Δεν διαφωνώ με την προσέγγιση dance, όμως στον συγκεκριμμένο χώρο παίζουν με τα εκατοστά των bpm για το σωστό groove. Εκεί προδίνεται το QY... Με πιό laidback beat θα είχε σοβαρές πιθανότητες να μπεί σε ραδιοφωνικό playlist. Το συγκεκριμένο beat παραπέμπει σε techno. Είμαι κι εγώ της άποψης πως πρέπει να το ξανακάνεις. Δεν είναι για το συρτάρι. Αν μπορώ να βάλω κι εγώ κάποιο χέρι, εδώ είμαι. ;) Συγχαρητήρια! Oπως και να το κανουμε το να διαβαζω τετοιο σχολιο απ τον ιθυνοντα νου,ειναι τεραστια τιμη.Ακομα περισσοτερο επειδη ειναι και ''μουσικος νους'' εκτος απο διαδικτυακος. Yameth εδω δεν ειναι να βοηθησεις,ειναι να το παρεις και να του αλλαξεις τα φωτα... ;) Αν και openminded δεν παυω να μαι βλαχοροκας με παλιομοδιτικες τεχνικες ενορχηστρωσης,εξ ου και η μετριοτατη κονσερβε ρυθμικη βαση του κομματιου. (Ακομα και να ειχα τοτε τα μεσα,εδω θα κατεληγα απο ενορχηστρωτικη αγνοια για το ειδος... :-\) Επειδη λοιπον το συρταρι μου ειναι ψιλογεματο,αν θες,σου στελνω μια φωνη(θα προτιμουσα να το μαθω στην Αρετη για να το πει και να γινει πιο σεξυ το πραμα) και 2-3 κιθαρες και το..βαζεις στο δικο σου συρταρι... ;D Φυσικα θα πρεπει να συμφωνησει και ο παραγωγος μου σε θεματα επιπλοποιιας Laki K. :P Σ ευχαριστω για την εκτιμηση,ειναι πολυ σημαντικη για μενα. ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Φυσικα θα πρεπει να συμφωνησει και ο παραγωγος μου σε θεματα επιπλοποιιας Laki K. :P Κοίτα αφού θα μπει και τρίτος στη δουλειά, καμία αντίρρηση μεν, απλά θα μειωθεί το δικό σου μερίδιο δε :P :P Ρε ξάδερφε, ο yameth είναι ακριβός, αυτός είναι επαγγελματίας! ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Κοίτα αφού θα μπει και τρίτος στη δουλεία, καμία αντίρρηση μεν, απλά θα μειωθεί το δικό σου μερίδιο δε :P :P Ρε ξάδερφε, ο yameth είναι ακριβός, αυτός είναι επαγγελματίας! ;D Δεν πειραζει. Αν γινει χιτ,σε υποβιβαζω σε απλο νομικο συμβουλο με μισθο,αναλαμβανω την Αρετη που ειναι φρεσκαδουρα και κουκλαρα και τα βγαζω τριπλα... ;D Ο Yameth θα πληρωθει με εξαμηνη-δωδεκαμηνη. 8) Κανε τωρα εσυ τα κονε και μην ανησυχεις... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση