freerock1974 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Πάντως θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, λαϊκή απαίτηση ;D να γίνει... «άναλογκ» το κομμάτι και να επανεξεταστεί από το κοινό ;D ;D ;D Σ ευχαριστω πολυ Τerry!Κοιτα ρε που με μπριζωσατε να το αναλογκαρω..(τουτ' εστιν παραμορφωσαρω,ριφαρω) Εχω ενα θεμα βεβαια..Δεν ξερω πια αν πιανω το ρεφραιν καλα γιατι θα μου ειναι λιγο ψηλα και απο τοτε εχω καπνισει πανω απο 1.456.667 τσιγαρα... 8) Ασε που πρεπει να παρω και εγκριση απ τον μανατζερ Laki K. :P Ιδωμεν.. @Περικλη σ ευχαριστω αδερφε! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 κοματαρα! εχει πολυ ωραια αρμονια το κοματι! αμα τα τυμπανα ηταν κανονικα θα ηταν ακομα καλυτερο! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Λεπόν , τώρα ξέμπλεξα με τους καφέδες!! [manager mode] 1. ΟΧΙ ροδάκινα!! Θα λερώσεις καμία μπλούζα πάλι και θα τρέχουμε! Θες να μασουλάς κάτι οπωσδήποτε; Νa είναι dry. Φάε ένα κριτσίνι, bake rolls ξέρω εγώ! 2. Αν δεν βαριέσαι, κάντο και analogue, κάντο και bluegrass. Εγώ μανατζάρω το beat -radio edit, I like barbarella version (σε αυτή πίστεψα από την αρχή, αυτή μου έκανε το κλικ) 8). 3. Για να rest my case, παραθέτω το κάτωθι video. Ξέρω πολλοί θα το θεωρήσετε «ιεροσυλία». Και εγώ μαζί σας. Αλλά αρέζει στα κορίτσια ;). Και εμείς πάμε για τα $$$$$$$$$$$ [/manager mode] Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Σ ευχαριστω πολυ φιλε bluezlick για το σχολιο! [kafros mode] Καλα ρε..τι καφε πινεις?βαρελισιο? :o Γι αυτο δεν κλεινεις ματι μετα... Το κομματι θα επαναηχογραφηθει με τα ολα του,τα τουμπανα του τα βαρβατα και σολο ηλεχτρικη-μπριζωμενη,μπορει και με ταπινγκ... [kafros mode] [floros mode] Δηλαδη το χοτελ καλιφορνια που γινε μπιτ κακο ητανε? Οταν επαιζ ο ντιτζεης τ αυθεντικο,δεν κουνιοταν φυλλο.Με το μπιτι παιρναν φωτια οι πιστες..και δωστου τα χαιδεματα και δωστου τα μουστοκουλουρα... Παρε παιδι μου το radio μιξ και καταθεσε μου στο λογαριασμο ο,τι μου αναλογει.. Εχουμε κι αναγκες θυελλωδεις... [floros mode] GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Δηλαδη το χοτελ καλιφορνια που γινε μπιτ κακο ητανε? Οταν επαιζ ο ντιτζεης τ αυθεντικο,δεν κουνιοταν φυλλο.Με το μπιτι παιρναν φωτια οι πιστες..και δωστου τα χαιδεματα και δωστου τα μουστοκουλουρα... Αφού το ξέρεις το «παραμύθι» πως πάει, τι το ψάχνεις; Θες $$$$$ . Τότενες Beat / κούνημα / χαΐδεμα. Θες guitar hero αναγνώριση, τράβα τρία χιλιόμετρα σόλο (το έχεις άλλωστε χαλαρά) πένα όμως , πάνω κάτω, μη σε δω να κάνεις Legato…σου σπάσω τα δάκτυλα. ;D! P.S.Αν είναι να βγούμε , να βγούμε…αν είναι κάθομαι και σπίτι P.S.2 Γνωστή παιχνιδομηχανή :P Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 τα σεβη μας................ ;) p.s παρε το πυροβολο απο τον τυμπανοκρουστη.....immediately! RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Εύγε...πολύ καλός!!! p.s παρε το πυροβολο απο τον τυμπανοκρουστη.....immediately! +1000...αφού είναι τύπου dance remix δε θα ήθελα αναλογικά τύμπανα.Σε beat-άτο μου πάει καλύτερα,απλά βάλε κάτι πιο σύγχρονο. https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 ωραία φάση!!!! Φωνάρα !!! Γαμώ τα ρεφρέν... μπράβο man, για άλλη μια φορά άψογος... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 ignatios,hadgi,govanmaniac σας ευχαριστω πολυ! Χαιρομαι που σας αρεσε! Το...πολυβολο ηταν fill in στο συγκεκριμενο pattern του sequencer μου ειχε σπασει τα νευρα αλλα ελλειψει αλλων μεσων δεν μπορουσα να το αλλαξω-αφαιρεσω..και ενω ηταν για να παιξει μια, αντε δυο φορες..πυροβολουσε κατα βουληση.. ;D Να ειστε καλα! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2011 By far, By far…….BY FAR Το καλλίτερο σου EVER! . Σταύρο βάλε κανονικά τύμπανα και θα είναι το καλύτερο κομμάτι που έχεις γράψει. Πραγματικά μου πέσανε τ' αυτιά. Ο άνθρωπος έχει γράψει τόσες ωραίες ροκιές κι εσείς δίνετε το 10΄ σ' αυτό. Δεν είστε απλά καρέκλες, είστε καναπέδες Τσέστερφιλντ! Υ.Γ. Κι εγώ το καραγούσταρα! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση