RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Σόρρυ guys αλλά αυτό το ελιτίστικο στυλάκι λίγο με ενοχλεί. Τα παιδιά είναι επαγγελματίες μουσικοί (που ζούνε δλδ από τη μουσική - και, ναι, αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ο Κιάμος είναι σήμερα η μουσική της χώρας που μπορεί να ζήσει έναν μουσικό) που αναγκάζονται να σκάβουν ένα βράδυ ολόκληρο πίσω από τον τύπο αυτόν. Ε, δικαιούνται να κάνουν μια εισαγωγή και να παίξουν δέκα λεπτά αυτό που γουστάρουν. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Καταπιεσμένοι ροκάδες, αναγκάζονται να παίξουν Κιάμο, και για 30" κάθε μερα δείχνουν ότι ξέρουν και απο prog metal \m/. Κάπως με μελαγχολεί όλο αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Προσωπικά δεν ενοχλούμαι από τους μουσικούς. Είναι κατανοητό γιατί κάνουν ότι κάνουν. Κάπως πρέπει να βγεί το ψωμί. Η εμφάνιση του "μεσσία" και η αντίδραση του κοινού μου προκαλεί αναγούλα και το πλαίσιο στο οποίο εκτελείται η εισαγωγή. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Προσωπικά δεν ενοχλούμαι από τους μουσικούς. Είναι κατανοητό γιατί κάνουν ότι κάνουν. Κάπως πρέπει να βγεί το ψωμί. Η εμφάνιση του "μεσσία" και η αντίδραση του κοινού μου προκαλεί αναγούλα και το πλαίσιο στο οποίο εκτελείται η εισαγωγή. ακριβώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Προσωπικά δεν ενοχλούμαι από τους μουσικούς. Είναι κατανοητό γιατί κάνουν ότι κάνουν. Κάπως πρέπει να βγεί το ψωμί. Η εμφάνιση του "μεσσία" και η αντίδραση του κοινού μου προκαλεί αναγούλα και το πλαίσιο στο οποίο εκτελείται η εισαγωγή. Ότι δεν αρέσει σε εμάς δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα κατακριτέο... Σκέψου ότι αυτός ο "μεσσίας" που λες έχει επιλέξει τους μουσικούς του (οι οποίοι αμα λάχει βαράν και DT και που θεωρούνται από τις καλύτερες μπάντες στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή) και μάλιστα έχει τους ίδιους μουσικούς (από ότι ξέρω) για χρόνια και δεν πάει πουθενά χωρίς αυτούς.... Αυτό κάτι λέει... Ούτε εμένα μ'αρέσει το είδος που παίζει ο Κιάμος (κι ας παίζω και τέτοια αν πρέπει για μία βραδιά).... Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να κράζουμε όσους τον ακούνε... Και η όπερα δεν μου αρέσει... Να κράξω αυτούς που ακούνε? (που μεταξύ μας θεωρώ πιο βαρεμένους όσους ακούνε όπερα παρά αυτούς που πάνε σκυλάδικα) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Σόρρυ guys αλλά αυτό το ελιτίστικο στυλάκι λίγο με ενοχλεί. Τα παιδιά είναι επαγγελματίες μουσικοί (που ζούνε δλδ από τη μουσική - και, ναι, αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ο Κιάμος είναι σήμερα η μουσική της χώρας που μπορεί να ζήσει έναν μουσικό) που αναγκάζονται να σκάβουν ένα βράδυ ολόκληρο πίσω από τον τύπο αυτόν. Ε, δικαιούνται να κάνουν μια εισαγωγή και να παίξουν δέκα λεπτά αυτό που γουστάρουν. Όχι εγώ ΔΕΝ το αντιμετώπισα ελιτίστικα. Κάθε άλλο. Έκανα κάποιες σκέψεις , τις οποίες με αυτό που γράφεις Ρέυ, μου δίνεις λόγο να τις αναπτύξω. Δεδομένο 1ο : Η μουσική του εν λόγω καλλιτέχνη ουδεμία σχέση έχει με τη μουσική των Dream Theater (σε κάθε επίπεδο- πολιτιστικό- κοινωνικό – οικονομικό και φυσικά μουσικό). Δεν λέω ποιά είναι καλλίτερη, απλά εντοπίζω αυτές τις διαφορές. Δεδομένο 2ο : Η μουσική των Dream Theater στους κύκλους των μουσικών (και όχι μόνο) θεωρείται άκρως τεχνική. (Τα θεωρώ αυτά τα 2 δεδομένα, για να μην χάσουμε χρόνο να διαφωνήσουμε επ' αυτών) Άρα γιατί αυτή η επιλογή; Σενάριο 1ον : Βασικά είμαστε μουσικαράδες, αλλά καταπιεζόμαστε / υποχρεωνόμαστε (βάλτε όποια λέξη θέλετε) να παίζουμε πράγματα που ΔΕΝ θέλουμε, οπότε έχουμε το 10λεπτο μας να το αποδείξουμε (ότι είμαστε μουσικαράδες) (Αν ισχύει αυτό το βρίσκω άκρως προσβλητικό , για τον εργοδότη τους κύριο Κιάμο). Σενάριο 2ον : Σιγά και τι είναι και οι DREAM THEATER! Κοιτάξτε και εμείς το παίζουμε άνετα. (Αν ισχύει αυτό, ναι αυτό ΕΙΝΑΙ αστείο) Σενάριο 3ον : Το κάνουμε γιατί ΕΤΣΙ γουστάρουμε (Αν ισχύει αυτό, εδώ δεν χωράει περαιτέρω ανάλυση, αν και αυτή η απάντηση ΔΕΝ με καλύπτει προσωπικά. ) Εμένα λοιπόν προσωπικά, επειδή κανένα από τα τρία σενάρια ΔΕΝ με καλύπτει, ακόμα και αν έχει αιτιολογημένη απάντηση, διαφωνώ με το συγκεκριμένο θέαμα. Αν υπάρχει και τέταρτο σενάριο, που δεν το σκέφτηκα, επιφυλάσσομαι. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Όχι εγώ ΔΕΝ το αντιμετώπισα ελιτίστικα. Κάθε άλλο. Έκανα κάποιες σκέψεις , τις οποίες με αυτό που γράφεις Ρέυ, μου δίνεις λόγο να τις αναπτύξω. Δεδομένο 1ο : Η μουσική του εν λόγω καλλιτέχνη ουδεμία σχέση έχει με τη μουσική των Dream Theater (σε κάθε επίπεδο- πολιτιστικό- κοινωνικό – οικονομικό και φυσικά μουσικό). Δεν λέω ποιά είναι καλλίτερη, απλά εντοπίζω αυτές τις διαφορές. Δεδομένο 2ο : Η μουσική των Dream Theater στους κύκλους των μουσικών (και όχι μόνο) θεωρείται άκρως τεχνική. (Τα θεωρώ αυτά τα 2 δεδομένα, για να μην χάσουμε χρόνο να διαφωνήσουμε επ' αυτών) Άρα γιατί αυτή η επιλογή; Σενάριο 1ον : Βασικά είμαστε μουσικαράδες, αλλά καταπιεζόμαστε / υποχρεωνόμαστε (βάλτε όποια λέξη θέλετε) να παίζουμε πράγματα που ΔΕΝ θέλουμε, οπότε έχουμε το 10λεπτο μας να το αποδείξουμε (ότι είμαστε μουσικαράδες) (Αν ισχύει αυτό το βρίσκω άκρως προσβλητικό , για τον εργοδότη τους κύριο Κιάμο). Σενάριο 2ον : Σιγά και τι είναι και οι DREAM THEATER! Κοιτάξτε και εμείς το παίζουμε άνετα. (Αν ισχύει αυτό, ναι αυτό ΕΙΝΑΙ αστείο) Σενάριο 3ον : Το κάνουμε γιατί ΕΤΣΙ γουστάρουμε (Αν ισχύει αυτό, εδώ δεν χωράει περαιτέρω ανάλυση, αν και αυτή η απάντηση ΔΕΝ με καλύπτει προσωπικά. ) Σενάριο 4: "Ρε ψήνεστε για εισαγωγή να παίξουμε Dream Theater έτσι για την λαλακία? Σιγά μην καταλάβει κανείς τι παίζουμε..." (κατά πάσα πιθανότητα) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Σενάριο 4: "Ρε ψήνεστε για εισαγωγή να παίξουμε Dream Theater έτσι για την λαλακία? Σιγά μην καταλάβει κανείς τι παίζουμε..." (κατά πάσα πιθανότητα) Αυτό το σενάριο το εντάσσω στο σενάριο 3.Για τη δική μου αισθητική, δεν κολλάει σαν τίποτα με τη συνέχεια. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Για τη δική μου αισθητική, δεν κολλάει σαν τίποτα με τη συνέχεια. Αυτό ναι το δέχομαι... Ούτε εμένα μου κολλάει σαν συνέχεια του προγράμματος... Καλύτερα θα ήταν κάποιο άλλο κομμάτι που να ταιριάζει περισσότερο... Άλλο αυτό όμως κι άλλο το "μου προκαλεί αναγούλα"... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Αυτό ναι το δέχομαι... Ούτε εμένα μου κολλάει σαν συνέχεια του προγράμματος... Καλύτερα θα ήταν κάποιο άλλο κομμάτι που να ταιριάζει περισσότερο... Άλλο αυτό όμως κι άλλο το "μου προκαλεί αναγούλα"... Δεν ανταποκρίνονται όλοι οι «οργανισμοί» το ίδιο σε ένα εξωτερικό ερέθισμα. Η αναγούλα, είναι ένα σύμπτωμα. Σε άλλους μπορεί να είναι σπυριά. Σε άλλους πάλι , να περάσει και να μην ακουμπήσει. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση