Προς το περιεχόμενο

o Rockfield Mafia κανει για drop tunings???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αποκλείεται οι 8αρες χορδες να "φτανουν" το κουρδισμα Ντο...εδω 11αρες βαζεις κ ειναι σαν κλωστες (υπερβολικα μαλακες)

εγω παντος με vintage μαγνητες εχω δοκιμασει να σεταρω την κιθαρα μου σε Ντο# κ εκτος του οτι ειναι πολυ θαμπος ο ηχος,εχει κ πολυ πεσμενο γκαζι...Μαπα δηλαδη

Εγώ παίζω σε ντο με μία λες πολ με δεκάρες (10-56)  ;D (22,45 κλίμακα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ο D Activator παντως ειναι πολυ καλος...προσωπικα γουσταρα οταν τον ακουσα σε μια Ibanez FR2620 με κουρδισμα C# με drop B την πανω χορδη,επισης gibson dirty fingers μετραει για bridge θεση

ποια μαρκα βγαζει 10-56?εχω δει 10-52 μονο ή αν εννοεις του Zakk Wylde τις Dunlop 10-60 οι οποιες ειναι χαλια (my opinion,μην παρεξηγησεις).εχω οτι να'ναι σειρα τα νουμερα

Αποκλείεται οι 8αρες χορδες να "φτανουν" το κουρδισμα Ντο...εδω 11αρες βαζεις κ ειναι σαν κλωστες (υπερβολικα μαλακες)

και ομως....βεβαια ΕΙΝΑΙ ο Billy Gibbons οχι ο Μπαμπης ο Σουγιας.... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

ποια μαρκα βγαζει 10-56?εχω δει 10-52 μονο ή αν εννοεις του Zakk Wylde τις Dunlop 10-60 οι οποιες ειναι χαλια (my opinion,μην παρεξηγησεις).εχω οτι να'ναι σειρα τα νουμερα

Kearly strings (10-56) ότι πρέπει για  d tuning κατα τη γνώμη μου.Στο σαιτ δεν τις έχει βέβαια.Εμένα μου τις φέρνει ένα παλικάρι εδώ στα γιάννενα.Να σημειώσω ότι πλησιάζουν στην αντοχή τις elixir (κάνουν κάτι παπατζιές με τις θερμοκρασίες).Μπες στο σαιτ και δες.

φιλε Mike G

εαν πραγμτικα υπαρχει ενα σετ για Ρε (1 τονο κατω δλδ)

ειναι το DEAN MARKLEY MTHB (11,14,18,32,42,52)

κατα τη γνωμη μου ειναι τα καταλληλοτερα νουμερα για Ρε

η 10αρα για Ρε ειναι λιγο μαλακια...η 56αρα παλι...σκληρη...ετσι μου φαινεται εμενα τουλαχιστον,ενω το 11-52 που λεω πιο πανω ειναι ακριβως

όχι όχι είναι μια χαρά ουτε το να ότε τ' άλλο.Η 52άρα απεναντίας μου φαίνεται πολύ χαλαρή ειδικά όταν χρησιμοποιώ  alternate picking νιώθω ότι δεν έχω καλό rebound ειδικά όταν παίζω στα τάστα από 12 και μετά.Πάντως η 56άρα θεωρώ προσθέτει λιγάκι τένσιον και στις άλλες χορδές.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου