mick77 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 εγώ κατεβαίνω και τα βγάζω. Έχω δεχτεί τραμπουκισμό, αλλά βάζω octaver στη φωνή και ενημερώνω οτι είμαι moderator, οπότε κρατάω τη θέση. Κάποιες φορές δέχομαι και μερικά relics στο αμάξι, αλλά δε νιώθω, λέω "κάποιοι δίνουν λεφτά για να τα αποκτήσουν". ;D ;D ;D ;D άπαιχτο!!! http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 εγώ κατεβαίνω και τα βγάζω. Έχω δεχτεί τραμπουκισμό, αλλά βάζω octaver στη φωνή και ενημερώνω οτι είμαι moderator, οπότε κρατάω τη θέση. Κάποιες φορές δέχομαι και μερικά relics στο αμάξι, αλλά δε νιώθω, λέω "κάποιοι δίνουν λεφτά για να τα αποκτήσουν". Opel 20ετίας μαύρη "σαύρα" τίγκα στο underbody neon, μαύρα παράθυρα και εγκατεστημένη στην αεροτομή κόρνα και subwoofer στα 1000W και φωνή περασμένη από Boss VE-20 σε Robot detuned με 3η + 5η male harmonics. Εγγυημένο αποτέλεσμα....... ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Opel 20ετίας μαύρη "σαύρα" τίγκα στο underbody neon, μαύρα παράθυρα και εγκατεστημένη στην αεροτομή κόρνα και subwoofer στα 1000W και φωνή περασμένη από Boss VE-20 σε Robot detuned με 3η + 5η male harmonics. Εγγυημένο αποτέλεσμα....... ;) ακριβώς. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτωσεις ζητάω από τους περιοίκους να κατέβει κάποιος θερεμινίστας για να ντύσει το συμβάν με αγχωτικο sound-design και προσπαθώ να γείρω το βλέμμα μου κατά 2-3 μοίρες ώστε να δοθεί σκηνοθετικά μια δραματική διάσταση. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 ;D ;D ;D Γιου αρ ελσγουερ! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
baseliner10 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Και γιατί σου δίνουν πινακίδες ενώ παίρνουν την άδεια κυκλοφορίας; Για να το οδηγήσει κάποιος άλλος ίσως (πατέρας, γιός, φίλος) edit: όπα άκυρο... το δίπλωμα είχα κατά νου...οπότε εύλογη η απορία και με το συμπάθειο κι όλας Το πρόβλημα που είναι δεν κατάλαβα εγώ. Αφαίρεση πινακίδων και πρόστιμο για παράνομη στάθμευση, λογικό κι αναμενόμενο. Δε σου πήραν και το δίπλωμα για να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Προς τι η γκρίνια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zampination Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Για να το οδηγήσει κάποιος άλλος ίσως (πατέρας, γιός, φίλος) Το πρόβλημα που είναι δεν κατάλαβα εγώ. Αφαίρεση πινακίδων και πρόστιμο για παράνομη στάθμευση, λογικό κι αναμενόμενο. Δε σου πήραν και το δίπλωμα για να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Προς τι η γκρίνια? To πρόβλημα ειναι οτι τιποτα δεν λειτουργει σωστα σε αυτη τη χωρα!!! Τίποτα ομως! Αλλα εκει που κάποια τα κρατανε "κρυφα" (ενω όλοι το ξέρουν) αυτο το συγκεκριμενο στο εφαρμόζει κανονικα μπροστα στη μουρη σου και ας ειναι τελειως παράλογο! (η τουλάχιστον ετσι μου φαίνεται εμένα, μπορει να υπαρχει καποια λογική νομοθετική εξήγηση πανω σε αυτο την οποια δεν γνωρίζω προφανως..) Και οπως ειπα προηγουμένως, τις πινακιδες κτλ δεν τα εχω παραλάβει ακόμα καθώς δεν εχουν περάσει οι 10 μερες ακομα.. Το να σου ζητάνε οτι να ναι δίπλωμα μου φαινεται καπως, για δημόσια υπηρεσια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Η καλύτερη φάση ήταν κάποτε στα *****... Όπου η δημοτική αστυνομία, σε παράνομο παρκάρισμα (πχ μέσα στο λιμάνι, κλπ), δεν έβγαζε πινακίδες και άλλες αηδίες... Έβαζε δαγκάνες... Και άντε μετά να βγάλεις το αυτοκίνητο! Πιθανά προβλήματα: 1. Είχαν κυκλοφορήσει δαγκάνες fake. Την έβαζες πάνω απ'την ρόδα, και μετά δε σε έγραφε ο άλλος γιατί νόμιζε ότι έχεις ήδη. Και καλά αυτό αλλά το καλύτερο είναι το εξείς: 2. Ρε βλήματα! ΠΩΣ θα πάρει ο παράνομα σταθμευμένος το αυτοκίνητο από εκεί που ενοχλεί με την δαγκάνα; Είχε γεμίσει (μιλάμε για 1995 ή κάτι τέτοιο) το λιμάνι αυτοκίνητα που δε μπορούσαν να τα βγάλουν... χε... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Εντυπωση ομως μου κανει να σου περνουν το διπλωμα για διπλοπαρκαρισμα (καλα κανουν βεβαια γιατι στο διπλοπαρκαρισμα οφειλεται συνηθως το μποτιλιαρισμα),δηλ.αν σε πιασουν να περνας κοκκινο τι κανουν?Σε εκτελουν επι τοπου? Έχω την εντύπωση,πως αυτή είναι μια πρωτοτυπία του δήμου Θεσ/νίκης, για να πληρώσει ο παραβάτης το πρόστιμο.Με έχουν γράψει για παράνομο παρκάρισμα τόσο στο δήμο Θεσ/νίκης (2 φορές) όσο και στο δήμο Καλαμαριάς και Βέροιας,αλλά στις 2 τελευταίες δεν υπήρξε θέμα πινακίδων.Πλήρωσα το πρόστιμο και όλα καλά. Στο δήμο Θεσ/νίκης, ωστόσο, αν θυμάμαι καλά απο ένα ρεπορτάζ, που είχα διαβάσει προ ετών, είχαν συσσωρευθεί απλήρωτες κλήσεις και έτσι αναγκάστηκαν να αλλάξουν τακτική. Πάντως,σε αντίθεση με τον ΟΡ, τις πινακίδες τις πήρα την επομένη.. μάλλον κλάφτηκα καλύτερα.. 8) :P ;D https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Έλα ρε παιδιά εδώ μπορούν να σε πιάσουν να οδηγείς χωρίς δίπλωμα να σου κόψουν κλήση να μην πας να την πληρώσεις και να οριστείς δικάσιμος ενώ στο ενδιάμεσο πας δίνεις εξετάσεις παίρνεις το δίπλωμα παρουσιάζεσαι στο δικαστήριο το δείχνεις και αθωώνεσαι (χωρίς ανάσα και κόμμα ;D) http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zampination Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2011 Έχω την εντύπωση,πως αυτή είναι μια πρωτοτυπία του δήμου Θεσ/νίκης, για να πληρώσει ο παραβάτης το πρόστιμο.Με έχουν γράψει για παράνομο παρκάρισμα τόσο στο δήμο Θεσ/νίκης (2 φορές) όσο και στο δήμο Καλαμαριάς και Βέροιας,αλλά στις 2 τελευταίες δεν υπήρξε θέμα πινακίδων.Πλήρωσα το πρόστιμο και όλα καλά. Στο δήμο Θεσ/νίκης, ωστόσο, αν θυμάμαι καλά απο ένα ρεπορτάζ, που είχα διαβάσει προ ετών, είχαν συσσωρευθεί απλήρωτες κλήσεις και έτσι αναγκάστηκαν να αλλάξουν τακτική. Πάντως,σε αντίθεση με τον ΟΡ, τις πινακίδες τις πήρα την επομένη.. μάλλον κλάφτηκα καλύτερα.. 8) :P ;D Εσυ είσαι ντόπιος γι'αυτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση