geodimitri Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2013 Ξέρει κανεις που μπορω να βρω george L's στην Ελλάδα? Στην Αθηνα σταμάτησαν να φέρνουν το guitar store και ο παναγοπουλος Παλιά τα είχα δει σε ένα μαγαζί στα Γιάννενα, αλλά πλέον δε το βρίσκω στο Ίντερνετ. Εχει κανεις αγοράσει ποτέ απο το banzaimusic.com Δε θέλω να αγοράσω απο Αμαζον γιατί ειναι σπαστικοι με τους εκτελωνισμους Ρίξε μια ματιά εδώ. Έχει αρκετούς για Ελλάδα. Τώρα ποιος φέρνει πλέον από αυτούς δεν γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2013 Ρίξε μια ματιά εδώ. Έχει αρκετούς για Ελλάδα. Τώρα ποιος φέρνει πλέον από αυτούς δεν γνωρίζω. Το εχω κάνει αυτό χωρίς επιτυχία - ευχαριστω πάντως geodimitri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2013 Το εχω κάνει αυτό χωρίς επιτυχία - ευχαριστω πάντως geodimitri You are very welcome! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2013 τωρα που γυριζει sommer xxl κανεναν στην ελλαδα ξερουμε,γτ αυτος που βρηκα εγω ειναι φαρμακι και βαριεμαι να ψαξω αλλον!!!! :P Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2013 Δε θέλω να αγοράσω απο Αμαζον γιατί ειναι σπαστικοι με τους εκτελωνισμους Προφανώς εννοείς το Αμερικάνικο Amazon, αλλά δεν καταλαβαίνω το γιατί μιας και καλώδια George L υπάρχουν και στο αγγλικό, και στο γερμανικό (πας στην κατηγορία "Musical Instruments & DJ" ή "Musikinstrumente & DJ-Equipment" και γράφεις "George L"). Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 τωρα που γυριζει sommer xxl κανεναν στην ελλαδα ξερουμε,γτ αυτος που βρηκα εγω ειναι φαρμακι και βαριεμαι να ψαξω αλλον!!!! :P http://www.pasolutions.gr/corporate/details.php?PrID=5069 http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Προφανώς εννοείς το Αμερικάνικο Amazon, αλλά δεν καταλαβαίνω το γιατί μιας και καλώδια George L υπάρχουν και στο αγγλικό, και στο γερμανικό (πας στην κατηγορία "Musical Instruments & DJ" ή "Musikinstrumente & DJ-Equipment" και γράφεις "George L"). ναι, πράγματι!! (η δύναμη της συνήθειας των αγορών για το kindle βλέπεις) Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Εχει κανεις αγοράσει ποτέ απο το banzaimusic.com φυσικα. Το κακό είναι οτι έχει μεταφορικά κανα €7.5, αν θυμαμαι καλά. Στη Θεσσαλονίκη κάποτε είχε και ο Ζάχος και είχα πάρει κι απο εκεί. Τώρα δεν ξέρω αν έχει ακόμα. Μπορείς να επικοινωνήσεις και να ρωτήσεις: http://www.zaxosmusic.gr/el/6/ wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jkstigma Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Αντι για George L...LAVA ! inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BOLIDAS Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2013 Με George L καλωδιο ενιςχυτη ανατηναχτηκε ενας marshall.. Power transformer kaput. Για μένα ήταν μια τραυματική εμπειρία με αποτέλεσμα να διαλέγω πλέον fixed plugs. Το la grange το γερμανικό ειναι πολύ καλό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση